A Széchenyi Alapok nem adott el, ezt a tegnapi helyreigazításból is látni lehet, szóval az a sok összeesküvés-elmélet, amit itt nap mint nap gyártotok, semmi alapot nem tartalmaz. Az osztalékról pedig érdemes lenne végre megérteni, hogy a Gloster komoly nemzetközi terjeszkedésre és sikeres projektekre koncentrál. Min dolgoznak ezerrel? Pont azon, hogy osztalékot tudjanak fizetni. Nézd meg az utóbbi 10 közleményt! A 15 millió eurós BMW-szoftverfejlesztési megbízást, a 2,5 miliárdos Sony Music megbízás, a tegnapi majd 800 milliós munka. Ezek ami nemcsak presztízst hoznak, de hosszú távú bevételi forrást is biztosít a cég számára. Az osztalékpolitikáról pedig egyértelműen kijelentették, hogy 2026-ra tervezik, amikor már a külföldi bevételek és a projektjeik teljes mértékben beérnek. Szóval lehet csak észre kéne venni a sok sok alaptalan konfabuláció helyett, érdemes lenne azt nézni hogy mi történik valójában a Glosternél, mert itt nem a tömésről van szó, hanem okos üzleti stratégiáról. Ezzel a részvénynel úgy tudsz keresni ha beleülsz is megvárod. Daytrade-re ott vanna a zsebkendő papírok. De érhető ez itt hungary, egyeseknek semmi se teljesen mindegy mi történik.
Ezt vajon miért kellett elhúzni 1 hónappal... Gondolom kellett a töméshez a hírek 1, 2026-tól lesz osztalék 2, Le fogják írni, hogy képzelik csak később Mindkettőre volt extra tömés
2024. február 29-én jegyeztem fel (az íróasztalom fölé a fehér falra), hogy a Széchenyi milyen arányban tulajdonos. A Bét oldalán akkor 19,45% volt közzétéve, mintahogy most is. Gyanítom, hogy a bét adata pontatlan. A Gloster adatai szerint júni 30-án 18,92%on álltak. Amit biztosan tudunk, hogy 2020ban 24,65%-al indítottak és 2024 június 30-ai adatok szerint 18,92 re csökkentettek. Az a 19,45% február óta vátozatlanul van fenn a bét oldalán, tehát sztem nem frissül. Összegezve azt bányásztam ki, hogy itt folyamatos az eladás.
Neki ugyan annyi van...Nem Ő adja és jelentenie is kelleneViszont ma jönni fog a módosított osztalékpolitikája, amit 2024. szeptember 30. napjáig fogja
közzétenni Kezd izgi lenni lehet mégis? :))
Most lecsekkoltam!!NEM eladott az alap, hanem VETT! 2024 június 30-ai adatok alapján : Széchenyi Alapok Kockázati Tőkealap: 3.439.242 darab részvénye volt 2024 augusztus 30-ai adatok alapján pedig 3.535.477 darab volt Azaz vett 96.235 darabot...csökkent a közkéz... Ha az alap nem veszi vajon hol lett volna az árfolyam???
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re