Én a GBPUSD-n gondolkoztam,mert láttam ,az EURGBP keresztből ,hogy a GBP most kúrva erős,de elbizonytalanodtam és nem mertem belenyitni .....hát ezt dobta a gép...:((
Inkább EURJPY long T.A . alapon jobban fest,bár Én már nem merek mondani semmit,de az EOROSTOXX longom most szépen alakúl ,a kúrva forintra meg rá sem nézek.
Hááááát..... Legyen igazad. Nekem mindegy merre megy, legyen vola, azt hadd szóljon.
Peeersze, én is jobban örülök, ha felfelé megy, a tény viszont csak annyi hogy lefelé meg gyorsabban. ;)
Mondjuk nézd meg a forintot kormányváltáskor .....jöttek a szar hírek a kormányról dolcsi erősödött ez a szutyok meg a semmire 261-ig ment............hihetetlen ott kiszivattak rendesen ....utána fordúlt és mintha fölfogták volna (miután dobtam a pozikat),hogy nincs minden rendben és elment 324-re.......a fák nem nőnek az égig.....hát ez lehet ,hogy régen igeaz,volt ,de bármerre nézek aranyfa ,ezüstfa ,gázfa........túlnőttek az égen ,vagy alávertek a poklok legmélyebb bugyrainak..........
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.