jaja, én is ettől parázok... aztán meg lehet, hogy lemaradok... de már túl sok* szívattak meg ezzel, úgyhogy...
H1,H1,D1 mind túlvett, kiverik az indikátorok a monitorom tetejét, szintúgy a gyertyák :)
Az oké, hogy egyelőre rángatják a párocskákat a piacok. Jó hírek jöttek, majd csak beállnak valamerre. Elvileg longra. Vagy nem. Ugyanis azt nem szabad elfelejteni, hogy a piac egy pár alkalommal az elmúlt 1-2 hónapban (pontosan 1,26-os pozíció óta) már beárazta a hír kacsákra, hogy közel a megegyezés a görögökkel. Nem szabad elfelejteni, hogy tegnap, és ma is jöttek olyan hírek, hogy továbbra sincsen minden rendben az Unió háza táján. Ráadásul az EKB 1%-on hagyta az alap kamatrátát, amire az eur esni kezdett hirtelen az usd-vel szemben. Úgy hogy lehet, hogy lesz itt még emelkedés bennük, de én már egyre óvatosabb vagyok, lassan jönnie kell valami racionális dolognak is. Mert hogy az eddigi emelkedés már kezd irracionális lenni. De lehet, hogy rosszul látom.
jó van nnnna ../nem mindig vagyok itt ..csak időnként ide kukkolok
egyelőre nyomulok benne /alfa/hogy tutira kiismerjem és a platija nagyon hasonló az equiloréhoz /itt azonban a cfd-k drágák , viszont teljes usa tőzsde van rv-ekkel ami meg occsóbb ..
equ.-nak van a legnagyobb instrum.kínálata / viszont dealing a szentem
az alfa tr. baró hogy marketscopot használ , mert élből mindent a módosításokkal együtt a charton tudsz használni .. és az átfedéses cucc is nyerő rajta ..
azt tudtad , hogy az joro/usd és a brill együtt mozog szinte ?
Én sem 3 mp alatt döntök. Reggel elemzek, olvasok, szinteket nézek és utána döntök aznapra. Vagy maradok pályán kívül. Viszont ritkán maradok egy poziban napon túl. Most perpill ez van, de ez a strat. nekem bevált.
Én ezért hagytam abba - egyelőre - ezt a forexezést, mert az agyamra ment már a szopatás...
Persze direkt csinálják ezt a pl. múltkor is R2-től S2-ig (naposon) kiütöttek minden pozit... műsort.
Ezek szerint nem csak én ülök nyakig poziban! Még szerencse hogy sávosan nyitottam, és úgy is zárogatom. sok kicsi sokra megy. De nem egyszerű az tény.
Na, bezzeg most fetünsz mi, közben meg múlthéten itten kérdeztem ezt az alfatrade-t, oszt senki nem válaszolt. :)
(nekem ez a néven regisztrálás nem teccik csak demónál)
Demó? Ezek szerint nem Metatrader?
Semmilyen CFD nincs? Minden #-os (lejáratos?)
Meséljé' má'!
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.