eu-ban lehet egy pullback akár 3120-ig is de olyan erős thrust volt lefelé tegnap, nem biztos, h lesz. A 29 elvileg meglehet, ott meglátjuk. h1, h4, d1 bearish. Nekem most long, de egáltalán nem vennék rá mérget.
+látjuk.
Tdudo, hogy a DAX milyen idegbeteg.
A németek nagyon TA alapon kereskednek, semmi érzelem, kockafejűek, megy mindenki egy irányba.
Ezért vannak ezek a brutális zöld, meg piros gyertyák mindig (30-50 pontos).
Addig álljak fél lábon ,hogy a forint 300 legyen....NEM most lesz mostanában.
Az EURHUF kereszt nem csak a külföldi eseményektől függ,Pl.:tegnap kimagasló ÁKK értékesítés+ kimagasló Gdp adat +O.V. holnap elküldi a megegyezés zálogát+ T.A alapon is lefele áll.
Ugyanakkor sajna voltak stoppok azért gyorsúlt be az esés.
ha a dax ma-holnap visszamaszik 6770 fole akkor gyanitom h meglesz a 7k....ha nem tud elmenni odaig akkor szakadunk lejjebb....valoban erdemes figyelni mit csinal ma....
nezzel egy spx tegnapi napos gyertyat...abbol a gyertyabol kellene lejonnie vmennyit...ha meg lejjebb jon ma-holnap akkor eu sem tud erosodni....
meglatjuk...en meg mindig nem temetem a longot....de...azert a dax tegnap negydszer fordult le 6800 folul....a bika nem megy tovabb...de savozas meg lehet belole egy darabig....nincsenek uj impulzusok...tudod te is hogy ha a rossz hirekre nem oromkodes a reakcio akkor mar nem bika van :)
tegnap a dax 3 perc alatt csinalt -50 pontot...az ott egyertelmuen a medve jele volt...nem volt senki aki bealljon alaja...esett is onnan meg vagy 100 pontot ma reggelre....
Tényleg Gratula R2D3-nak .....viszont nem állok rosszúl EURUSD longokból kivettem a részem Néhány shortból is ,volt pár rossz is köztük......így ez kb 0-ban vagyok.
Viszont EURHUF-ok 300-ról szépen hoznak még mindig..... a swap is görög nem zártam semmi forint shortot ,sőt rányitottam egy EURZAR shortot,de már Én is bórúsabban látom a dolgokat,de a magyar és a Dél-Afrikai GDP adat bika lett....DDDDD
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.