Majdnem minden keresztben ott a hétfő reggeli rés. Azt valamikor be kell töltenie, igaz addig sokszor elvéreztethetnek. Létezik, hogy a héten már nem töltik be?
Igen, igazad van abban, hogy eu-nak nagyon sok el**ott szabályozása van.
Ker bank témában is egyetértek annyiban, hogy válságban megsegítették őket (nem kellett volna) most meg tele vannak pénzzel amit parkoltatnak központi bankokban.
Viszont azt állítom, hogy az eu az egyetlen reális lehetőség
(bár már nem vagyok benne biztos, a celebprostik után már Kövérék is dubajoznak)
Ja, és egy érdekesség vakmajomtól:
"Olvastam, hogy az internetszektor a magyar GDP 3,9%-át adja. Nos, akkor többet, mint az egész mezőgazdaság cakumpakk, ami kb. a GDP 3%-a"
Sziasztok, ezekben a percekben indult az ingyenes Forex hét az EWI oldalán, akinek kedve tartja a hónap végéig követni az élő előrejelzéseket, azoknak itt a link a belépő oldalra.
eddig sokáig az volt hogy ha erősödik a dollár akkor esnek a tőzsdék, na szerintem ez most klezd szétvállni... tudod szoktak lenni ilyen kapcsolások időről időre, na ez egy ilyen volt.... ha ez tudatosul és elszakadnak a devizáktól a tőzsdék akkor a tőzsdéknek első körben szerintem lesz ne mulass a dollár meg végre majd mehet oda ahol a helye... persze majd a tőzsdék is...
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.