Én tegnap 3 pakkot inditottam 1,319 ről egyik zart 1,302 ön ,de ha jol látom ma dax is kitörhet lefelé ami akár be is gyorsithatja az euro esését,igy 2 öt tartok még...te mit vársz?
tegnap is hoztam azért luzer formát apple részvény short 515 ről stop 525.9 kiütütt aztán most 498 ....
szep lesz vegre az spx napos gyertyaja ha igy marad....egyetlen dax shortom van ami meg jol johet stop nullaban...meglatjuk a het hatralevo reszeben mi lesz....
Limitekorderek berakva ha akarnak akkor teljesülnek, de már nem figyelem.
Azok a amiket tartok meg futnak a maguk útján. Ma már én sem kötök. Reggel nem gondoltam volna hogy így sikerül ez a mai nap. Mondjuk lehetett volna benne több is ha nem vagyok türelmetlen, de a kis pénz is biztos pénz ha már zsebben van!
További sok sikert mindenkinek!
Abból már kinöttem asszem, h érzelmek vezéreljenek, TA alapján kereskedek, az pedig eu-ban nálam lefelé mutat. A mai kínai felduma se tudta az eu-t 32 fölé vinni, ami igen fontos ellenállás perpill, viszont szerintem sokan felültek a dumára, longra. Dax uez. :)
Ez eléggé volatil pár nem hinném .....a kis forgalom miatt hamar ugrik mindkét irányba,de azért köszi,akkor most már a Te céláradig (285) nem adom oda senkinek....eléggé erős a trend 25percesen az ADX azért még 30 fölött bőven (38,1)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.