én má mindegyiket kiprószáltam , de ez a lesokoldalubb plati sztem
az mt4
pláne hogy soda régen átnyomott egy modify SL/TP cuccot nekem is , az nagyon egyszerűvé és könnyűvé tette az sl-tp megváltoztatását szinte seperc alatt .
van ilyen cucc az mt4 -ben .. amikor a megerősítő ablak felzizzent akkor azt írta ki valszeg hogy "megfordítsa a cuccot " és te rányomtad az igent automatice abban hiszemben hogy a pozi zárására kérdezett rá.
de... :) a dealbookban ez automatikusan üti ki a meglévőt.. ott egy adott charton nem is lehet ellentétes pozi.. csak ha mondjuk eurot egyiken fx-en longolesz és mondjuk cfd-ben shortolsz külön charton..
ez a k...g MT4-be raktam egy stoppot, és nem stoppolt ki, hanem nyitott egy ellentétes pozit mellé.. na most persze ha mindkettőt zárom utólag akkor kb ugyanott vagyok, de mégis.. mi a fene lehet?! valamit én bénázok?! a dealbookba sokkal egyszerűbb minden...
Nemtudom, nekem még sosem történt ilyen. Tehát valszeg bénázol. :)
Buy stopot vagy sell stopot tettél be (ami egy új pozi nyitása), ahelyett hogy a nyitottat módosítottad volna. Nem ez történt?
ez a k...g MT4-be raktam egy stoppot, és nem stoppolt ki, hanem nyitott egy ellentétes pozit mellé.. na most persze ha mindkettőt zárom utólag akkor kb ugyanott vagyok, de mégis.. mi a fene lehet?! valamit én bénázok?! a dealbookba sokkal egyszerűbb minden...
"Viszont a hírekkel sosem számolok (kiszámíthataltan), pedig kellene."
még jól emlékszem, régebben pont ezt mondtad, hogy a hírek mellékesek, mert be van kódolva a hullámokba minden.. az események attól függetlenek... ha jól emlékszem anno a wtc-vel is példálóztál ennek kapcsán, pedig az nem kis "hír" volt..
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.