Ezért volt gyanús, hogy H1-en még nem értünk le, de nem "mertem" szólni... hiba volt belátom.
Majd máskor nagyobb lesz a pofám... mind1, most lapulok, igyexem 0-ban, vagy enyhe +-ban, -ban kiszállni, aztán jöhet az újabb kör :)
Nézd vissza a képeket, amiket belinkeltem ma és tegnap. A pink (B) a kérdéses jelenleg. A mostani esés a hírrel megtámogatva arra utal, hogy eldőlt a kérdés és ma reggel kialakult a pink (B) -> most láttuk a nagyobb esés 1. hullámát -> jönni fog a 2- fel -> jönni fog a 3. nagyon le.
Megerősítést ez akkor nyer, ha korrektív lesz a kialakuló aljtól az emelkedés (ld. előző hsz.), különben még nincs meg a pink (B) -> megyünk legalább a mai csúcsig (dupla csúcs) vagy tovább az ideális korrekciós szintig.
Fél óra múlva mennem kell, este leszek legközelebb.
Én még 1,3530-1,3540 közé el tudok képzelni egy hullámot, de ahhoz kéne a megfelelő adat+ jó hangulat.. Ha felmegyünk oda, viszont onnan pincét várok 1,34-ig..
Hát nem örülünk, de nem sírunk. A le hullámunk úgy néz ki, hogy hamarosan véget ér, jelenleg úgy tűnik, hogy még 1.3428 fölött.
Ahol az alj kialakul, onnantól a teljes mai esésre vetített 50-62%-nyi fel korrekcióra lehet számítani.
Ha az emelkedés impulzív felépítésű lesz, akkor valószínű, hogy megyünk tovább fel, ahogy vártuk. Ha viszont korrektív szerkezetű lesz (ABC ZigZag a legvalószínűbb), akkor további esés várható.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.