Frenetikus jó reggelt mindenkinek! Szerintem az izgalom ma is marad. Éjjel sikerült a longokból kiszállnom, most sajna még nagyon le kellene mennie, hogy igazán boldog legyek. Ellenpozikkal dolgozom, és egy kicsit túlnyitottam magam... 1,34500 az álmom:-))
"... még jól emlékszem, régebben pont ezt mondtad, hogy a hírek mellékesek, mert be van kódolva a hullámokba minden.. az események attól függetlenek... ha jól emlékszem anno a wtc-vel is példálóztál ennek kapcsán, pedig az nem kis "hír" volt.."
Jó, hogy szóba hoztad, ez igaz, de nem egészen ez volt az üzenet, az egyik hsz.emet kiobta a gugli is, ott leírtam ezt az átmeneti hatást: link
Forex esetén a hírek fontosak, nagy átmeneti rángásokat okoznak, amelyek "zajt" okoznak a hullámképben. Forexben annyira fontosak a hírek, hogy külön kereskedési stratégiák léteznek rá, valamelyik nap be is linkeltem egyet egy kínai profitól. A hullámelmélet az elsődleges, de mindig gondolnom kellene a hírek "zajkeltő" hatására, amikor a hír esedékes.
na, csak bekukk a fórumba, no lám mit csinált ez a huncutka juró. :)
Ez már elmegy 167%-ig (1,362x).
Nem mák, szívós munkával szerzett tudás Ð
Bukni nem tudtam volna, mert láttam, hogy M5, M15 lefele mutat, csak ideg kellett hozzá (1,3538 volt a célár, de nem bírtam idegekkel, a csúszó meg még csak 58-on volt).
Ez a portfosió se semmi, váltogatják a címeket, mint más a gatyát :) 20:55
a holnapi nap is szép mozgós lesz, gatyákat felkötni, pihenni éjszaka, kezeket a paplan fölé! :)
1,354 alá szúrással teljesülne egy rövid eliot ciklus...e szerint most csinálja a 8. hullámot. 5 percesen látszik elég jól. Utána hogy merre majd meglátjuk....
1,352 jó lehet rövid longra, ott most duplatámasz várja.
Rövid short zár 1,3550-ön....
Gyors 30 pip nyerő zsebben...
Nézem az újabb belépést, de szerintem nem ilyen egyszerűen fog lefordulni, ezért zártam M5-ön BB középen.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.