Putin said the action comes in response to threats coming from Ukraine. He added that Russia doesn’t have a goal to occupy Ukraine. Putin said the responsibility for bloodshed lies with the Ukrainian “regime”. Putin warned other countries that any attempt to interfere with the Russian action would lead to “consequences they have never seen
Kibaszott jó időzités volt. A Musk kultusz most kezd el megbicsaklani, a Hitleres Trudeaus postjával, meg a Crimea river postjával, meg az Ültetvénnyel kiszeret belőle a smug woke kaliforniai bázis, és a Ford már megelőzi az értékelésekben.
Kézzel tapintható a denial. Tele van a net olyan beszólásokkal, hogy miért nem szankciózzák le az orosz gáz meg olajtermelést azonnal. Nagyon el van tévedve a fejlettnyugat népe.
“Legutobb meg mindenki 50-60 kozotti korrekciot vart az olajra. :) ” == mindenki ott szeretne (szeretett volna) full tokevel BP, Shell, stb-vel longba allni. 😀
Igazad van, nem is feltétlenül lesz itt fegyveres dolog, max Ukrajnában (szegények) de amint látod egyelőre jól megy. A tőzsdék esnek mint a kő, a nyersanyagok ára megy az égbe, az Oroszok be tudnak rendezkedni öneállátásra hosszú távon is, meg összefognak Kínával, az Amerikaikak is jól elvannak, és az EU beszorult középre. Ha ez feláll hosszú távú "ki bírja tovább" dologba, akkor baj lesz.
"Igen, a charton kesz lehet Olaj korrekcio (lasd elozo Olaj chart), WTI-ben is kitores kovetkezhet 95.0 fole." . Huu..ugy tunik, le vagyok maradva. Legutobb meg mindenki 50-60 kozotti korrekciot vart az olajra. :)
Nem kell túlgondolni, egyelőre szó nincs kontinensek és szuperhatalmak összecsapásáról. Amikor már azért is majdnem tüntetést csinálnak az utcán nyugati világban, ha valaki azt mondom, hogy dagadt, akkor mennyi az esélye, hogy majd civileket küldenek a frontvonalra? Az utolsó mondat nem neked szól, hanem azoknak, akik ettől paráznak... A média működik, most a pánik a hír, félelemkeltés van. Tessék higgadtnak maradni és a befektetési stratégiához tartani magatok. Én például ma is vásároltam, mert a pár hete berakott vételi megbízás teljesült.
Ezért daytradezem manapság szigorúan stopokkal,most lehet nagyokat kaszálni,mikor nagy a vola csak az irányt kell eltalálni...De nem nehéz csak a híreket kell figyelni....De kizárólag csak futikkal,részvények most életveszélyesek...
Igen, ez egy jó kérdés. Én is ezen gondolkoztam, hogy akkor most hogyan tovább? Monetáris válság, inflációs válság, hitel válság, covid válság (talán ez már múlt), és akkor most még kellett ez a feszkó az orosz - ukrán válság, háborús helyzettel egybekötve. Persze USA-Kína-Tajvan és Észak Korea válságot se felejtsük, ja és akkor a chip és nyersanyag és olaj és gáz válságot se... Szóval minden válságnak néz ki, a minden buborék szitu kialakulása után. Nem tudom, de az a konstelláció kicsit sem néz ki jól. Mindeddig, mindezekkel elzsonglőrködött a világ, de kérdés, hogy ez az egész hobeleblanc mikor és hogy omlik a világ fejére, mert ez az egész nem tűnik már sokáig tarthatónak a kimenetelét pedig még elképzelni is nehéznek gondolom. A csudába is.
Ránéztem az equity put/call-ra, 0.55-öt mutat. 0.73 volt tegnap. Ez majdnem bullish szentiment. Nem nézem túl gyakran, de a mostani helyzetben nekem furcsának tűnik ez az adat.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.