Addigra már megint egy kamatcsökkentős + QE-s ciklusban leszünk 🤣Én most megjátszom a jegybanki blöfföt, hogy nem fognak annyit emelni, hogy az jelentősen szétverje a big tech-et. Tisztában vagyok vele, hogy ráb*szhatok.
RIG elkezdhetne éledezni. Ilyen olajáraknál egész más árfolyamot képzeltem el... Persze ha most csinálna az olaj egy kisebb korrekciót akkor rögtön menne 3 alá.
Törölt felhasználó2022. 01. 18. 15:37
Hát innentől elég nagy képzelőerő kell ahhoz, hogy NDX-et bullnak lássam...
NG. Ugy nezem, tovabb oldalaz 4.1-4.4 savban, ez talan egy (b) hullam. Es kellene meg egy leszuras , wave(c) hogy szabalyos korrekcios alakzat legyen. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220118v00x5mjh.jpeg A lenyeg azonban az, hogy ai idojarasban pentekre szokatlanul hideg ido jon eszakrol, es akar 2 hetig is tarthat.
Kedves Janos, továbbra is szamitasz C wave-re NG-nel? Szamomra eleg szabalytalannak, aranytalannak tunne mar befejezettnek tekinteni. Viszont egyelore nem latom benne a hajlandosagot az esesre...koszonom
Nem tudom. Az nekem is a nagy kérdésem, hogy a recesszió - ami most mát kvázi tényszerűen jönni fog még az idén, és a vele együtt mélybe eső tőzsde magával húzza-e az energyt. Őszintén szólva fogalmam sincs. Lehet hibázok, de nekem nincs pozícióm.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.