Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mi meg köszönjük a szervezésbe és kivitelezésbe fektetett munkádat,. ami nem kis időt és energiát igényelt.Békés , boldog karácsonyt neked és minden ezüst fórumozónak !
Kis háttérmagyarázat még, most már szabad. :)Szóval a jobb oldali érme a bika és medve, mondanom sem kell, ez farkasfu érméje. :) Középső a Magnum Opus érme, ez egy kimagasló műalkotás, mármint latinul, az arany metszés, és a fí alapján, a fibonacci szám, az 1.618xxx..Stb. stb. Akit érdekel utána néz. :-P Rajta is van az érmén a szám, és egy fibonacci spirál is ábrázolódik. Ez lett Fibó érméje. A harmadik pedig a Vivat humanitas, ez az emberiséget, az emberi természetet és az emberi alkotások ünneplését jelenti, latinul van rajta a mottó. A per aspera ad astra egy latin kifejezés, ami szó szerinti fordításban azt jelenti, „göröngyös úton a csillagokig”, vagyis minden emelkedés küzdelemmel jár. A kifejezés jelentése, hogy a célok eléréséhez energiabefektetés, erőfeszítés, olykor akár küzdelem is szükséges. Lényegében ez a mondás azt fejezi ki, hogy a sikerhez vezető út általában nem könnyű. Ez Neddené lett, akinek ezzel erőt és kitartást kívánunk a küzdelméhez! És még egy minden adatközlést előre látó szem is van rajta. :) Köszönjük az éves munkátokat. Nektek is és mindenki másnak is Kellemes Ünnepeket!
https://ibb.co/3TZR5kK Kedves mindenki! Sajnos csak ez a sebtiben készült képem van, nagyon siettem, mert sok idő elment a csomagolásokkal stb., itthon meg várt a család... Én megcsodáltam élőben , mikor a kis kapszulába betettem őket. Legszívesebben megtartottam volna magamnak mind. :)) Ezen kívül egy kis Várda összeállítás volt még a csomagban, arról képem sincs. Boldog Karit a triumvirátusnak!
Kedves 9-ek! Eljött a nap megjött a Jézuska bontásra került a csomag. Nagyon szépen köszönöm nektek az ajándékot, méltó helyre fog kerülni!!! Kicsit meghatódtam. Nem tettem semmi különöset s van pár idegen valahol akikről a nick nevükön kívül semmit nem tudok és mégis gondoltak rám. Ez a mai világban kuriózum ! Nem tudom , hogy ezt hogyan fogom viszonozni, de az biztos, hogy hálám örökké üldözni fog benneteket!! :) Mindnyájatoknak Békés, Boldog, Meghitt Karácsonyt Kívánok! Szeressétek egymást, Arccal a vasút felé, Éljenek a pingvinek, Matek az egész világ!!!!
Kedd és szenteste napja. Sok vevőt ma nem várunk de Jézuskát fogadjuk kellő módon. . Ázsia Felemásan indított. Lényeg, hogy nagy mozgások nincsennek. . Európa Csendes . . Amerika Itt sok hit és vallás keveredik. Reméljük hisznek a nemesfémekben. . Kedd akkor alapok. OTP Föld Kincsei nem remekelt de kissé emelkedett a majd visszaesett a napokban. Erste Arany Alapok Alapja növekedett, de nem sokat. . Boldog karácsonyt kívánok! Most nem kereskedem. Tehát tartom a pozívciókat.
Lassan késznek kell lenni a korrekciónak, mostmár kb ugyanannyi ideje tart mint az emelkedés volt. Még van egy napja, aztán januárban trumppal megjöhetne a vételi erő is.
Tudjátok hogy az OXYCODONE SANDOZ egy rettegett gyógyszer de semmit nem ér...... De használ csak nem önmagában! (egész USA ettől a koktéltól tart, mert túl jó .....)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)