Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Látom én is sok a szó estt az ételekről. Tudnád Beze az a gyomorsav a legkevesebb!! Salvus az tényleg jó rá. Idén a kemo miatt főtt krumpli meg főtt rizs lesz a karácsonyi asztalon kis natúr sült csirkemellel. Egyétek csak magatokat degeszre! Kínlódjatok a jóllakottságtól meg a vércukor ingadozástól! :) Majd ez ad erőt nekem, hogy leírjátok milyen borzalmas az a “fránya” jőllakottság. :) Majd februárban remélem bepótolom a sok torkoskodást. Én a kínai holdújévet ünneplem:)
Hétfő és a keresztény piacok hamarosan leállnak. Ma ez lehet a kockázat is egyben, hogy előre nem biztos, hogy sokan szeretnek vásárolni. Két ünnep között lesz nemzetközi piac sőt karácsonykor némi ázsiai mozgás is várható igy azt hogy hózárás, évzárás még nem mondhatjuk el. Sok esemény a nemesfémekre nem várható. . Ázsia Az ázsiai rv. piacok jelentősen zöldben indultak.Tényleg nagy a vásárlási kedv! Reméljük ez ez a “sors” utoléri majd Európát is! . Európa 8:00 London közöl egy GDP adatot.- némi növekedés nem ártana, hogy a kiváló hangulat megmaradjon mire indul a helyi kereskedés . Amerika 16:00 USA fogyasztói bizalom - karácsony előtti időszakban jó eséllyel növekszik. Ami szerintem most szezonális hatások miatt lehet torz is. A növekedés az ipari jelegű fémeknek kedvez aranynak nem igen. De a magasabb érték erősíti a dollárt. . Ma DXY erős jelenleg 107.5 alatt, a VIX is még alacsony. Lehet egy jő USA rv. piaci hangulat. Nemesfémek nagyban függnek a dollártól. Amim van azt tartom. Sokat nem kereskedem. Remélem tudok pihenni és nem zavarja lelki békén egy BÉT alulteljesítés.
van az is, de a micrót nemadom!!! :)) még tartalék is van a spájzban.. Azért késel le mindig az arany eladásáról, mert nem használsz mikrót!!! 🤣 Ha krumplipürét az air-fryer-el melegíteném meg, akkor a pingvinek lekozmálnának..:)
A bejglimnek nincs semmi baja Columbo. Ff, jó a poén persze, azonban én komolyan gondoltam amit írtam. Nálam 2x 2 hetet élt meg a mikro valaha rég. És nem a rémhíres cikkektől, hanem saját tapasztalat miatt. Az a baj, hogy aki rákapott, az nem érzi már, hogy nem stimmel valami, én viszont még igen. Próbáld talán ki az air-fryert helyette, ha mindenképp kell ilyesmi a konyhában.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)