Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Bocsi, bocsi összeolvastam a bázisárral ... ezek szerint ... eddig a sima US500-at néztem és jól számolta certi árát, de ma már nagyon nem ... és azt hittem meg van az Ok, https://www.investing.com/indices/micro-e-mini-sp-500-futures szóval boccsi.
Idén 9-et sütöttem. Pár db pluszban meg sem kottyan. Mákos kis citrommal, citromhéjjal. Diós hangyányi naranccsal, leheletnyi kardamommal és fahéjjal, nem is mondaná senki, hogy benne van... csak nyalogatják a 10 ujjukat! Nem égett tőle a gyomrunk, pedig melegen eltűnt egy diós. Két szemelyre! 😁
pingit elérte, a napos charton látni, ilyenkor pattanni szokott, de legtöbbször visszatér oda! Majd akkor elválik, hogy merre is akar haladni. Mai mozgások nem jók semmire! Múlt héten zárták a pozíkat, most rugózik minden egy kicsit! Forgalom nudli lesz...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)