Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
randomly csütörtök, 17:03
Előzmény: #25295  randomly
Na ez szép se az olaj se ezüstöt nem adtam el ... ellenben elvittek 10 azaz tíz darab OTPTS56-ot 1393 áron ... óvatosak a kedves tőzsdézők, de ennyire. :-)
Placi82 csütörtök, 17:03
Előzmény: #25284  Nedden
Hát akkor ezek Kinaiaiak nagyon hülyék. Mert mindenből is készletet halmoznak fel az utóbbi időben!!😉
 De csitt, egy szót se róla senkinek.... :) 
Amugy BÚÉK!! 
Fibonacchi
Fibonacchi csütörtök, 17:01
Előzmény: #25296  farkasfu

30 alatti vétel hosszabb távú izgalomra adhat okot??  Ezt nem hinném!
Bpali csütörtök, 17:01
Előzmény: #25293  Valiz
Legalább tudjuk mi fog hirtelen nagyot esni 😂
farkasfu
farkasfu csütörtök, 16:54
Előzmény: #25294  Fibonacchi
ha nem jelölnéd, nem is izgulnék! :))
randomly csütörtök, 16:51
Előzmény: #25293  Valiz
Én az olajat ... van egy kis maradék, lehet eladom ebben a 9 percben.
Fibonacchi
Fibonacchi csütörtök, 16:47
Valiz
Valiz csütörtök, 16:45
Azta! Őrület van. Bámulom az aranyat és a dollárt. 
Beze
Beze csütörtök, 16:00
Előzmény: #25291  Nedden
Az ezüst meg az aranyhoz képest alulértékelt. Akkor azt kell venni? :)
Nedden
Nedden csütörtök, 15:47
Megvan, Kanada ma hozta a meglepetést! Emelkedett a PMI ez megfoghatja a DXY szintet. Bár az USA munkaerőpiac erős lett.
.
S&PUSA PMI - giga a várthoz képest de recessziós. Várt 48.3 ami helyett 49.4 lett. 
.
Hülyén hangzik és nem napos trade, a gondlatom, de most aranyat és jent kell venni. 
Mindkettő alulértékelt és USD ha megtörik esetleg emel Japán akkor a két eszköz nagy potenciállal bír!
A gond, ilyen áron dollárt venni forintért fájdalmas már.
De ugye viszont a fémpiaci esetleges esést a certifikáton tompítja az USD/HUF átváltás. 
.
Ma van egy örömhír nem nagy de jó! Spanyolok elkezdtek autót venni! :) Reméljük nem kínait.
Beze
Beze csütörtök, 15:32
Egy kis érdekesség, a fórum nyitásakor, február végén volt utoljára a 200 napos alatt az ezüst. Ahová december végével visszaküldték.
Beze
Beze csütörtök, 15:08
Előzmény: #25285  Nedden
Persze tudjuk magasról lehet nagyot esni. 
.
Én is gondolom, lesz benne egy omlás napokon, vagy heteken belül. Jósgömböm sajnos nincsen. Nem tudom meddig mehet még viszont, 110 meglehet, de ez már sztem egyértelműen káros az USA gazdaságára, és az ott működő cégekre. Ki akar egymillióért iphone-t venni pl? 
randomly csütörtök, 15:07
Előzmény: #25279  Beze
Igen tartom, ma eddig nem volt szabad kezem csak azért. :-) . Stop pedig csak az OTP TS-n van jelenleg így az automata nem dolgozott ma még.
Bpali csütörtök, 15:03
Előzmény: #25286  Bpali
Ti 
Bpali csütörtök, 15:03
Tó mindig a Richteren sírtok.. pedig mindig a szokásos mpzgása van . Lassan indul meg de ha indul akkor sokáig battyog .szerintem végre mozdult .. szóval aki 10 Kn várja lehet nem kap .. A 9500 as tippet meg meghagyom a kókler clubnak ..😂
Nedden
Nedden csütörtök, 14:57
Előzmény: #25283  Beze
De még mennyire erősödik. Ez ma lokális csúcson volt és TA szerint ez bikás nagyon! 
Persze tudjuk magasról lehet nagyot esni. 
DXY nagyon megy. 
Oka ma EU  és Anglia rossz adatot mutatott, tehát tovább kellene vágni az eurót, fontot.
A DXY 6 darabos deviza kosarában ma Kanada is jelenteni fog. 
Ha a kosárban a dollárhoz képest a többi deviza csökken az automatikusan növeli a DXY árfolyamot. 
Holnap Svájc is jelent és jön a FED szeretett ISM rendszerű USA PMI így holnap is nehéz lesz.
A Svéd PMI lehet még érdekes.
Ugye a  kosár:
CHF - holnap kiderül
SEK- ?
CAD- vágni kellene
GBP- vágni kellene
JPY- nem akarnak már hirtelen emelni
EUR- vágni kellene
——————————————————————
USD ha nem vág a többihez képest erősödni fog. - aranyat érdemes eséskor venni, ha USA újra vág az kilövi az aranyárat. Jegybankok a leértékelést meg arannyal fedezik.
Nedden
Nedden csütörtök, 14:40
Közben a nagy Brazil baráti BRICS ország is leszerepelt. De legalább még nincs recesszióban. Várt alatti ipari PMI 50.4. 
Nincs mese, ez az ipari anyagokban megfog látszódni. 
Minek raktározni a drága alapanyagot ha el se tudják használni…. (Lean rendszer).
Just in time termelés! - szerintem nem jó ez a termelési rendszer de most a világban ez a divat. Érdemes pár mondat erejéig megismerni annak aki nem tudja ez mi.
Beze
Beze csütörtök, 14:38
Dxy erősödik
A napos chartján nem lehet nem észrevenni a divergenciát
Nedden
Nedden csütörtök, 14:34
Előzmény: #25281  Beze
Ezt a hibát pedig el lehet kerülni. De nekem se sikerül. Én Richterbe ragadok be mindig ….. 
ezt a szitut Te is ismered.
Beze
Beze csütörtök, 14:21
Előzmény: #25280  Nedden
Certinként volt rajta 200 Ft kereken. Igaz kevés db volt. A nagy zakó nem tett jót az utolsó hetekben, megint túlvállaltam magam szokás szerint...

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek