Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Egy kósza repedés sincs a bejglimen :-) és én boltban aztán nem veszek. Azért szoktam aggódni, mert ez a feladat a nagymamámról maradt rám. Az ő kedvéért kezdtem csinálni, amikor már nem volt ereje hozzá. Farkasfu-nek javaslom, hogy dobja ki a mikrót a francba. Nem jó az a gyomornak.
Sütés után még nem volt lefagyasztva csak nálam" :) Amúgy évek óta mükszik a dolog, ki van próbálva! Kiolvasztás után gyorsan meg kell enni, ami nem gond egy ekkora bejglinél, hogy ne száradjon meg. A Lidli-ben találkoztam egy ismerőssel, aki éppen a nyolcadik pár bejglit rakta a zacskóba. Nem a papír zacsiba!! Kérdem tőle, fagyasztás? Nanááá, mondja! :)) ..én csak két mákost szoktam fagyasztani, kell a hely másnak is! :) Amúgy egy trükk a tegnapi sörkiflire, kakaós csigára, vagy zsemle-kiflire, de két három szelet mákos bejglire is jó, hogy pár másodpercre betenni a mikróba és felfrissül! (bár a zsemle kifli felfrissítésre, jobb a kenyérpirító tejére tenni, csak lassabb..) Mikró teljesítménytől is függ és a betett mennyiségtől! Nálam a 2-3 sörkifli 5-6 másodperc jól bevált. Szépen felfrissül és "langyos" lesz csak. Ajánlott elfogyasztani mindjárt, mert utána szívósabb, szárazabb lesz, mint előtte volt! Ezért is írtam a 2-3db-t... 🎄👍
farkasfu, nem szeretnék beleszólni a dolgaidba és persze én sem vagyok igazán félős, de szerintem ott fagyasztottból sütik ki és azt nem biztos, hogy jó dolog újra visszafagyasztani - persze nem biztos, hogy baj lesz belőle és az is lehet, hogy nincs is igazam
A múltkor szerintem ezért adtam el , mert ezt a hosszútávú dolgot nézegettem. És lefele van hely a pokolba bőven. De mostmár kezd túladott lenni. Szerintem nem megy 4000 alá. Onnan pattanhat, aztán majd kiderül jövőre mi lesz.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)