Ma délután 5:00 órától indul az Elliott Wave International nyitott hete, ami ingyenes regisztrációval ad hozzáférést a devizapiacok Elliott-i elemzéséhez, a napon belüli nézetektől a havi idősíkig. Személyes tanács: Helyezzétek a hangsúlyt az egyszerű, jól kivehető rajzokra, sokat a korrekciókkal nem éri meg bíbelődni.
Regisztrálni máris lehet az alábbi hivatkozáson, de grafikonokat - ismétlem - majd csak 17 órától lát, aki ezt megteszi.
link
Kedves Fórumtársak!
Az augusztusi kérdőívemre rengeteg visszajelzést kaptam, az azóta folytatott beszélgetések során viszont felmerült egy olyan igény, amely sokakat érdekelhet, a kérdőívből viszont kimaradt. Akit érdekel, miről van szó, az alábbi linken bővebb infót és egy nagyon rövid kérdőívet talál hozzá "1+1 > 2" - jeligére.
link
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Én is kíváncsi lennék, de nem csak Vadi véleményére (jó az övére jobban :) ), de a többiekére is.Én tegnap leírtam az enyémet, hogy most úgy néz ki, hogy nem lesz több csúcs, de a mai gyertya erre szépen rákontráz.
A mai DAX emelkedés után legkésőbb 12560 (esetleg 12630, 12690) körül meg kell fordulnia a DAX-nak illetve jelentősebben korrigálnia kell? Mi a vissza korrekció minimális szintje?
EUR/USD