Cable jelenleg: emelkedő csatorna teteje illetve 100 hetes mozgóátlag - innen némi korrekciót várnék, aztán nekifuthat az 1,35-nek. Azt követően tartós fordulatra számítanék.. Vadi, vélemény?
Elsődleges short határ 1.1926, ha fölé settenkedik, gyanúval kell élni, hogy a sz.pás-görbe meredek lesz. 1.1996-ig lehet jelenleg short belépőket keresni, fölötte felejtős (mert "abc" esést hagynánk magunk mögött a pénteki csúcstól számítva). Szívatós ez a javából.
Én azt feltételezem, hogy 5 hullámmal ED formálódott, amely le is tört naposon, ha megnézed az ábrát.Onnan elvileg A-B-C szerkezetű a korrekció. EWI-vel a III pontig egyező az ábrám, viszont ő az én ábrám IV és V-ös pontját A és B -nek jelezte, ami azt feltételezi, hogy most a C hullámban korrigálunk lefelé.Nyilván ők jobban tudják, de nekem ez az A-B hullám ED-nek tűnik 5 hullámban.
Ha feltételezzük, hogy ED formálódik most EUR/USD-ben, akkor a-b-c hármas szerkezetű kell legyen, szerintem ez felfedezhetõ most, vagyis nem lehet ötös szerkezetűnek számozni, mert akkor nem lenne Ending diagonal.
EUR/USD