Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
3,2% a nyugdíjemelés mert ennyi az idei KSH infláció! Lehet tévedtem pár tizedet, bocsánat. Borzalom! Keresztény kormányunk szociális érzékenysége egyenlő a nullával!
Szomália és dél afrika banánköztársaság. Sajnos lejjebb vagyunk náluk ;) Bárcsak kizárólag csak arra a szintre estünk volna? Ők figyelnek és tanulnak a csüngőhasútól! Díszlépést vágnak előtte! Ilyet, amit ez itt csinál, ott sem merik meglépni, nekik túl durva lenne.
Dicsőséges kormányunknak köszönhetően egy banánköztársaság szintjére süllyedtünk, vagy talán még annál is lejjebb, de persze a bégető birkák szerint minden a legnagyobb rendben van és lassan de biztosan a felcsúti uralkodó koronázására készülnek.
Én bevallom azt hittem sokáig, hogy Matolcsy egy hüle báb, fingja sincs a gazdasághoz. Tévedtem és báb is volt. De feltámadt benne a hazafi az igazi szaki. Igaz ehhez kellett vagy 4 év. Na most kapott az MNB egy igazi marionett bábút Varga személyében. -Iszonyat!
Tehát, ha jövőre megugrik az infla és eléri akár a 4,932845% os szintet és az alompapír ~7% akkor minden rendben lesz, miközben az árak 20-88%al emelkednek, ugye?
Az a jó, hogy még a mexikói peso sem olyan kockázatos, mint a fo$rint, azt sem dobják, mint récsől a sz@ros pelust. A mAGYAR valuta a legkockázatosabb !! A répának sem kell ez a rakás sz@r!
"Miért esik a forint? Piaci információink szerint a forint mai gyengüléséhez érdemben hozzájárult, hogy az MNB mai tenderének árazása csalódást keltő volt a piaci szereplők körében." Mindig van valami magyarázat az esésre, amúgy meg "Mato egy zseni" az MNB élén, az utódja meg még nagyobb "zseni" lesz. :D
Bocsánat utóbbi időben nem volt energiám beszállni a fosrint és MNB kritizálásába. Most sincs sok erőm erre de szerintetek ma a DXY alias USD meddig mehet le? Van tippetek? Vajon ha lemegy ha hűl az USD azt a kormány megint eladja saját fiskális sikerének?
Műszaki vizsga hatósági díja is röpül egy 10essel feljebb. Ha az adott vizsgahely nem emel, ahová én viszem eddig 26 volt most 36 lesz. De a költségei emelkednek, majd elválik, de lehet 40-45 akár januártól. ez pont 3% környéke
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)