Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nincs itt semmi baj, németország megrogyott, francia kormány megbukott, svédek bebuktak, románoknál ki tudja, déliek ahogy szokták. Vcces lesz az év vége. Azt mondtam hogy nálunk is inog a kormánykerek ellenben vége a gazdaságnak, de legalább a mezőgazdaságnak is? De legalabb az államkassza is lyukas, de az adósság nem folyik el. Görögország a stabiliás peldaképe.
Egy hétfői előadáson az hangzott el, hogy a forint gyengülés egyik fő oka a magas gázár. Tény hogy nagyot emelkedett az év eleje óta, és változás - egy erste-s elemzés szerint - csak jövő év vége felé várható (csökkenés) az amerikai lng miatt. Utóbbi jó tárgyalási alap is lehetne az apakomplexusos Donald bácsinál.
En csak annyit mondtam,h valid verzio. A Tisza messze nincs kesz,ha valamilyen mondvacsinalt indokkal lenne most valasztas (brusszel egyre gonoszabb,vagy valami), akkor a fidesz sanszos,h nyerne. De nalam ez egy lehetoseg,a valosag az lesz,h megprobaljak Magyart leprovokalni az o szintjukre,aminek ha teret enged,akkor szetszedik..26ig rohadt sokat ki kell birnia mentalisan,egy hiba,es raugranak a hienak. (Szalacspisti,meg az osszes megafonos. Erre van minden felteve,ha jol erzekelem)
Egy ideje azon agyalok hogy vajon akkor mi lesz a helyzet, ha esetleg Magyar Péterrel "orosz módon" történik valami. Egyelőre nem látok potenciális jelöltet aki adott esetben a helyébe léphetne. Szerintem Orbánék a hatalomban maradásért bármire képesek.
Előrehozott választás szerintem esélytelen. Ahhoz black swan event kellene. Csak úgy csinálni egyet politikai öngyilkosság lenne a Fidesznek szvsz. Ehhez fel kellene oszlatni az Ogy-t, vagy az Ogy-nek kellene feloszlania. Ez egy politikai válság megoldásának a végső eszköze. Kicsit gondoljátok már végig jelen helyzetben ennek a poltikai üzenetét…
Nekem is ez a gyanúm egyre jobban. Ez az egyetlen esélyük a hatalom megtartására. Tisza még nincs felkészülve jelöltekkel, hiába vannak fej-fej mellett vagy már a Fidesz előtt. Úgyhogy erre a verzióra Magyaréknak nagyon gyorsan fel kellene készülniük.
Igen, elvesztették a fonalat. Azért arra kíváncsi lennék, hogy ki volt az a lángelme a Fideszben, aki szerint Menczer tahó viselkedése majd szavazatokat fog hozni a Fidesznek. +5% a Tiszának ezzel minimum.
Ugye a gépesítés, hatékonyság növelés, persze nekik könnyű. A mAGYAR meg így dolgozik majd nemsokára, ha így megy tovább: https://imgur.com/a/My3wHoU Bár nálunk továbbra is több helyről hallottam, hogy jó az indiai munkaerő, mert 6 napot is letol 15-16 órában naponta egy 1,5l vizet fogyasztva. havi 2 kilóért! Akkó minek ide gíp ;) drága ojróért?? Hollandiában sem kamaz az úttakarító gép?? vagy gaz vagy zil?
Ilyen cikkeket én is tudnék írni pf! Bár lehet nem... Mennyit fizetnek egy újságírónak nálatok? A cikkcímet megkapjátok? az egy FO$egységes erő sem volt meg! Ez erő? Ha ez a nagy, akkor a 392ről 415 mi volt? FO$rint ma 414.445-0.090(-0.02% erre a cikk > https://www.portfolio.hu/deviza/20241204/nagyot-erosodott-a-forint-hirtelen-727448
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)