Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Utóbbi években inkább irracionálisnak érzem a folyamatokat, mindenbe belenyúlnak, és felülről vezérelt. Viszont ezek a döntéshozók politikusok, mint szakértők a szó elsődleges értelmében. Szerintem az idei évre igyekeznek minden kellemetlen metodikat, számot, árfolyamot begyűrűztetni, hogy jövőre minden szép és jó legyen. Majd Varga megint mindenki másra mutogat miért nem teljesült jól 2024.
Haver,ne gyerekeskedj már...te,a személyeskedésért kapott all time recordtiltás tulajdonosa...nincs reprezentatív mintád, általánosságban beszélsz,de úgy kezeled, mintha tény lenne. "Másrészt gondolom..." -->na erről ennyit, tehát ez a te kis egyszerű véleményed, semmi több, aztán itt osztod az észt. Kicsit vegyél már vissza,vagy vedd észre, hogy ezzel pont a kormányt tolod...volt a minden migráns rossz migráns (2015), most meg már, hogy bejött 100.000 és ráépült egy komplett fidesz biznisz, most már ezek jó migránsokÖntökönlövés, sakk matt. Azt hittem, azért okosabb vagy. Nem személyeskedek, tényt állapítok meg. És okulásképpen: https://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/illegalis-migracio-alakulasa. Na most dobjál adatot arra, hány határon betolakodóval volt baj,aki nem regisztrált az elmúlt egy évben. Utána azt, hogy hány olyannal, aki regisztrált volt. Linket is kérek hozzá. Utána lehet emberkedni, és nem csak privátban a négy fal között gondolni dolgokat. Várjuk szeretettel a tényszerűség miatt. Hajrá.
Amit írsz annak minden szava egy magán vélemény. Semmi ismétlem, semmi tényt vagy adatot nem tartalmaz. Ha már hasonlítani akarsz akkor kezd el mondjuk gdp, adósság és gazdaság összetétele alapján. Az meg hogy a magyar okos és tud dolgozni... Vicc....a kínai aki lenyom 60-80 órát hetente éveken át 3 tál rizsért. Na az tud dolgozni. Cáfolj meg! Próbáld meg tényekkel alátámasztva
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)