Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Úgy érted, hogy ne foglalkozzak azzal a ténnyel, hogy ha nincs mögötte a kritikus tömeg hite (most mindegy, hogy ennek a hitnek van-e bármilyen tudományos alapja), akkor az egésznek reszeltek?
Nincs is szebb, amikor a barátaid (bse márnematya, ereszes jósaka, a sokat látott pélószakértő dani, tömjénzsóti, ...) jól körbevesznek, kis borozgatás, meg kituggya, csak a hangulat oldása végett, oszt még beficcen esetleg a gyesznyónyársalásrúl zsírfej marci ""Toltottkaposzta Marcika hatalmas f@szaval megb@ssza a magyar forintot" - olaj, vaszon
Azt ugye tudod, hogy a Bitcoin lehet akármennyire csúcsszuper találmány, ha ezt nem hiszik el elég sokan, akkor ....hatod.... És a tömegek, az ugye az átlag.... az átlag meg 7szentség, hogy egy mukkot sem ért az egészből, csak azt látja, hogy megy fel-le az árfolyam....
SOSe feledjétek! " Az élet szép, a napfelkelte vagy napnyugta egy jó szeretkezés egy jó
bor egy jó vacsora a kedveseddel vagy a barátaiddal az mindig csoda
függetlenül a politikától. Az élet apró szépségeit élvezni kell, meg
kell élni a pillanatokat. Egészség legyen a többit megvesszük. Legyen
eszetek. "
De ugye,ha oroszbarat kormany van Gruziaban,az a demokracia csucsa,ha nyer moldovaban az eu partisag,akkor csalas van. Ugyes ez a Viktor,meg a ruszkik. Jo,ez neked eles valtas volt,nem biztos,hogy erteni fogod.
Meddig tolod a hazugságot?2023:Szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok (előző negyedév=100,0%) 2023 q3 101,3 2023 q4 99,7 Nincs ilyen törvény hogy a negyedik negyedév kötelezően jobb mint a harmadik. Nincs.
Q4 attól is jobb lesz mert megnő a fogyasztás és a Q3ban nagy zsizsegés volt a turizmusban annak számai is átcsúsznak Q4be. A belföldi turizmus 30%a szerintem zsebes tehát ez is megy valamerre. A külföldre irányuló turizmusnak is szövevényes a tulszerkezete tehát abban is van zsuga. Emlékezzünk mit írtam év elején? 6% éves inflát várok és 4% növekedést de mindenképp az eus átlag felettit.
Faj,mi? Ne legyel frusztralt,nezzel meg videokat,tanulj,kepezd magad. Es akkor akar elo is leptetnek a megafonnal. Ird le,hol akarsz lenni 5 ev mulva,es tegyel erte.
Véd a tököm bármit is, de kiegészítő infónak adtam. Boritékolom a Q4 jobb lesz és a 2025 Q1 is. Nem mellesleg a hitelminősítők habokra adták az értékeléseket?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)