Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Akkor minek jársz ide? Nincs valami orosz fórum,ahol megtalálod a hasonló gondolkodásuakat? Vagy akikkel szimpatizalsz? Azokat biztos nem kell leszarozni,nem?
Á: Ezek lopnak B: Te ezek nagyon lopnak Á: Kúrvára lopnak C:Rohadékok hazudnak Á: Lopnak is és hazudnak. C:Tönkreteszik az országot ezek a szemetek...... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Elnézve az accountodat,azért próbálták az adminok felhívni a figyelmedet itt ott,hogy a többi topic sem arra való,amire te gondolod,ugye? Dehát bort inni,vizet predikalni...ismerős ez szerény kis magyar hazankban.
Írok be mást is, nem csak az árfolyamot. A véleményedet a közepesnél nagyobb fokú mélymagyarságtudat mondatja veled és amiért nem tetszik amit írok, az lehet azért van, mert nekem is a közepestől ugyanekkora mértékben csak az ellenkező irányban helyezkedik el eme mutató. Ha máma nem b@szizik be semmi, akkor itt szeretnék 97 alatt zárni vélhetően a hetet. A májusi havi záróra is beírtam, hogy a hosszú alsó kanócos doji irányt mutat meg is lett júniusban. Erre ugyanez itt van júliusra is ráadásul 1 sokkal sz@rabb hangulattal és környezettel. Cicamuschl és nudli beírásai szakmaibbak ? vagy mélymAGYARabbak? Szívedhez közelebb esnek? Én csak leírom általában a tényeket ;) Amit lehet sokan nem néznek meg, látnak hasonlítanak össze! De eléggé mellbevágó az eredmény , nem? Mondjuk sokan inkább a kellemes hazugságot szeretik, mint a kellemetlen igazságot. https://imgur.com/a/UBB0iM7
hehe, 20 eves fejjel kicsit szerenyebbnek kene lenni, mert kulonben az elet fog nagyon fejbe verni. nagyon hamar kicsuszol a kedvezmenyes szja-bol, de meg akar azt is el tudom kepzelni, hogy a "haboru miatt", vagy a roman csaladok tamogatasa miatt toled fogjak eloszor elvenni a kedvezmenyt. hiszen neked fontos a rogyarok tamogatasa fidesz szavazatert cserebe, ugye misike?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)