Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Allami hivatalokban kotelrzo letolteni a telefonodra a digitalis allampolgarsai appot. Hello China,megerkeztetek. Szuverenitasvedelem,vagy mi a fasz...
Mégis mit tudsz csinálni ha pl rádesik egy húszaska? Lakást abból nem veszel főleg ha van már ilyen bérlőkkel szarakodni , értéknövekedés megállt, ingatlan alig hoz 5%ot sok munkával. berakod oda és reménykedsz.
Ki lehet az a vadállat aki most még PMÁP ot vesz ? Mikor itt a topikban is ki lett jelentve, hogy lehet inkább még lejárat előtt pattintani kell, nehogy szűk legyen az ajtó. Vagy pedig a NER-nek lett kiadva, hogy venni kell....
Végjátéééék???? A törököknél is boldog élet van pedig a líra 2020 óta nem is gyengült 450% sem! Mi mög csak 18,19 %ot azonos idő alatt. Hát tér még van bőven! https://imgur.com/a/mxdn7XO ugyanezen időtáv törökök nélkül. Vajon milyen lehet ott a hétköznapi élet, ha itt ez ilyen és ez elég sz@r környezetünkhöz képest! https://imgur.com/a/4NEOQ5x
Meglátásom szerint nem engedik at 400on , legfeljebb felszúr felé. Ha átmegy tartósan, hónaposon fölé zár, akkor viszont inkább a 420-430 kerül képbe. Risk off esetén, medve piac indulása eseten jó eccakat. Nem tudom, hogy a kinyomtatott pénzmennyiség hogyan fog eltűnni, infláció, haborucska, tőzsdei esegetes kombo hogy fogja eltüntetni, de még szól a muzsika, bár szerintem egyre halkabban.
Lehet, hogy most még megtömik a zsebeket, aztán átadják az országot kiüresítve, lerágott költségvetéssel, az ellenzéknek, hogy : "hajrá... " aztán utánuk az özönvíz. Nem tudom elképzelni, hogy van nekik hosszútávó (min 3 éves) tervük azon kívül , hogy hatalmon maradni úgy hogy lopni tudjanak, ha meg nem lehet akkor dobbantani.
Kérdés mi lenne ami erősíti? kiáll navra hogy most aztán becsszóra? Hát bakker már a kormány is a pánikot gerjeszti, hogy nem lesz olaj az országban mert névleg nem az egyik orosz társaságtól vesszük hanem a másiktól. Ha ez nem erősíti a bizalmat akkor nem tudom mi.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)