Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amúgy emlékszik itt még valaki, hogy mit mondott orbán Manfred Webernek? „Ha megpróbáltok kirúgni, tönkreteszlek benneteket.” (Orbán Viktor szavai Joseph Daulhoz, az Európai Néppárt elnökéhez és Manfred Weberhez, a Néppárt frakcióvezetőjéhez, későbbi csúcsjelöltjéhez 2018. májusi megbeszélésükön a New York Times egy, a megbeszélésen részt vevő forrása szerint)"
https://forum.portfolio.hu/topics/eurhuf/20185?oldal=3731#9069995 Nem tudom, hogy mi fog történni,de amennyiben bármilyen alapja is van, az általam egy hete bemásolt mesének,akkor ennek a problémának a megoldása nem fog menni komoly politikai engedmények nélkül. Ugyanis itt már nem arról szól a történet,hogy orbán kinek tesz keresztbe Magyarországon,hanem hogy a demokratikus nyugati politikai rendszer létét veszélyezteti.Sok-sok pénz, hatalom és egzisztencia lehet a tét. Mondom mégegyszer, amennyiben igaz a mese!
Gondolom a Szlovákok sem boldogok. Alternatív megoldás, ha ÚGYIS olcsóbb a külföldi olaj (Román-Osztrák-Szlovén stb.) miért nem mennek ki a tanker autók, és töltik tele őket, majd dobják szét Magyarországon? :D 570-ért megvesszük a románoktól, itthon eladható 605 Ft-ért, dolgozni se kell vele, 35 ft haszon (- üzemanyag szálíltási költség)
Százhalombatta speciálisan orosz kőolajra van beállítva, azt bírja feldolgozni, az, hogy konkrétan 30 vagy több %-ot dolgoz fel az mind1, a lényeg,h a felhasznált kőolaj 30%-a kiesik, mert annyi nem jön ,durván. Vagy ez csak mese, és nem 30% érkezik onnan, hanem akár több, senki nem tudhatja biztosra.
Bekeményíteni és fenyegetőzni mindenki tud. Nem szeretném a politikai dolgokat belehozni. A rendszerek elég jól összekapcsoltak, tehát áram/üzemanyag probléma esetén az egész közép európai régió megbénulna - nem csak a Magyar. Szóval sok tekintetben b@szakodhatnak az ukránok velünk (meg mi is velük), de MO-i áramhiány esetén rábasznának ők is, nagyon. https://www.vg.hu/energia-vgplus/2024/06/zudul-magyar-aram-ukrajnaba
Az tényleg elképesztő, hogy a fideszesekről előbb vagy utóbb mindig az derül ki, hogy retardáltak, ferdehajlamúak és mindezért még ki is tüntetik őket. Amúgy most állítólag külföldre "távozott" a mester. Nem is értem, hogy miért nem fogta el a rendőrség azonnal!? Na mindegy! Ha hazajönne, a KunklinTivadar szeretettel várja egy meccsre. Én szívesen megnézném,aztán mehetne a börtönbe egy néhány évre utcaiharcolni.
A legelejére: Amikor Szijjártó kiállt védeni a védhetetlent, folyt a nyála, egy része már fehérre száradt az ajka szélén, és debilen mosolyogva, begyógyszerezett tekintettel nyilatkozott. Az nekem sokat jelentett.
Emlékszem, amikor a háború elején százmilliárdokat akartak lejmolni az EU-tól a finomítók átállítására. Abból végül mi lett? A pénz nem gyütt, mi meg bosszúból megszivatjuk magunkat?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)