Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
-Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF napi: A hosszú csökkenő trend megtörése után az első 398,4-es természetes szint alatt kezdett konszolidációba. A trendtörési szintnek a 394-es érték volt tekinthető, ha nem jön ennél lejjebb, akkor maradhat a long irányú belépési lehetőség keresése. De tovább nem halogathatja az árfolyam, el kell indulnia felfele, különben nem trenderősítő minta lesz belőle, hanem egy oldalazó sávos kereskedés. Ha ez a trenderősítő minta aktiválódna, akkor a 406,25 a következő ellenállási szint is elérhető lehetne. Ellenállások: 398,4; 406,25; 414,06. Támaszok: 386,7; 382,8; 375.
lletve mennyi volt a kockazata az adott ország állampapírjának. Mert utólag lehet csak kamatot nézni, előrenézve viszont kockázat is van. Igen, nyugdíjkassza, rád is nézek.
Ez megint nagyon is jól jön neki. Tudja majd itthon a propaganda a 2M birkát etetni ezzel, hogy bezzeg Brüsszelben diktatúra van mert a háborúpártiak nem engedik beszélni a békegalambot.
Az orszag is milyen elheto lenne,ha a napi szintu frocsoges,zaj nem lenne Toniektol,trolloktol,fidesz celebektol. Lehetne foglalkozni ertelmes dolgokkal. Csakhat ugye ez nem a rendszer celja ,lenyege Tokeletesen merheto ez az allapot ettol fuggetlenul.
Ami jól látszik, hogy nem engedik a forint gyengülést. Ha nekik lennék leraknam valahova 390 alá az olimpia végéig. Utána szerintem várható kisebb felfordulás, az a lényeg, hogy a 404 körüli savtetot ne törje impulzussal. Uborka szünet van. Az európai tőzsdék kicsit aggasztóak.
Olyan ez mint a svájci frank. Hiába erősödött az euróhoz képest, soha "semmi" kamatot nem kapsz rá. Euróra meg igen. Kamattal együtt nézve ugyanott vannak.
Ezt én úgy hasonlítanám össze, hogy ha volt 100 ezer eurónyi zlotyim, koronám, lejem, forintom, stb. a rendszerváltáskor, és ezeket folyamatosan kamatoztattam helyi devizában mondjuk állampapírban, egy időben jól fizető banki lekötésben, akkor a kamattal növelt mostani értéke mennyi eurót ér a különböző devizáknak. Szerintem így számolva a forint befektetés jönne ki legtöbbre.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)