Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Remélem, hogy nem mindegyik hódol be ezeknek a kommunistáknak. Szerencsére a seggnyaló fideszes holdudvart és rokonságot megint nem terhelik különadókkal.
A háború miatt. Mocsok retek pedofilmosdató újkommunista fideszesek. Büszkék lehettek magatokra. Még rosszabb kommunisták lettetek, mint azok, akiket leváltottatok a rendszerváltás nevű színjátékban.
"Vagyis itt egy adótehertriplázásról beszélhetünk a gyakorlatban, devizakonverziós ügyletek esetében."Az általános szabályoktól eltérően, ez a kiegészítő illeték belföldi természetes személy vagy vállalati ügyfél által ugyanazon pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett számlák közötti ügyleteket, a hitelintézeteken és központi szerződő félen kívül a pénzügyi és befektetési vállalkozásoknak, befektetési alapkezelőknek és befektetési alapnak vezetett számla terhére megvalósított fizetési műveleteket is terheli, de nem vonatkozik a bankkártyás műveletekre" - olvasható a közleményben."
Én közel lakok a határhoz nálunk működik a szlovák mobil szlovák hálózaton. Visszajön a 60-as évek? Miért hadonászik a rendőr a háztetőn? Mert zavarja a szabad európa rádió adását.....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)