Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az első 5 nap a maival együtt eddig gyalázatos. Ha ez így marad, akkor igen nagy gond lehet. Varga Mihály KISZ titkár költségvetése 5 éve néhány hónap után összeomlik, de semmi baj, majd jövőre hátha összejön neki. Ha mégsem, akkor majd 2 év múlva (akkor se fog).
Infla kamus tavaly óta. Röpködtek a 15-40%-os áremelések szolgáltatói oldalon, üzemanyag megint lassan +100Ft/l decemberhez képest (543-ért tankoltam), ha így haladnak tovább, de az infláció csak 4% vagy az alatti. Igazán hihető.
Csak halkan megjegyzem, hogy a július igen cudar lesz, ha így folytatódik. Idióta Marci, MNB elnök-jelölt által is várt gazdasági csoda továbbra is elnapolva.
A másik account július 10-ig pihenőn van sokadszorra személyeskedés miatt. Ezt nem is értem, hiszen egy ember, egy vélemény, ezt írja állandóan évek óta, aztán mégse. :)
Kíváncsi leszek Pogátsa doktor jóslatára,aki baloldali hírének ellentmondva, mostanság nagyon egyhúron pendül a kormánnyal, miképp valósul meg jövőre, miszerint csak az idei évet kell kibírni, aztán jövőre itt a kánaán. Egyelőre az látszik,hogy az akkumulátor sem kell senkinek.
Austria, "500 gr-os Lindt golyó 9,49 euro, ha 2 dobozzal veszel. Fél kg 3750 Ft, itthon a 220 gr-os kerül ennyibe.* Az elmult 2 ev legjobb topikba illo hozzaszolasa tőled. Informativ, segito szandeku..
Nehéz ügy mindenkinek megfelelni. Egyetlen apróságra szeretném felhívni a figyelmed, a kuruc az egyetlen hírportál, ami kendőzetlenül beszámol a cigánybűnözésről. Ezeket a híreket úgy tudom máshonnan linkelni, hogy már érzékenyítve vannak. Szoktam néha, ugyanarról a hírről kurucos és bármilyen más forrás, vicces látni. Le sem merik írni, hogy cigány, fotót sem szívesen közölnek, helyette van a mismásolás. A legjobbakat.
Ha én mindenképpen a cigánybűnözésre szeretném felhívni a figyelmet, biztos nem olyan portálokat linkelnék, ahol az oldalsávban egy karikatúrában nagyorrú zsidók ülek körül egy asztalt, "zsidó harapófogóban az európai civilizáció" címmel.... Nem másért, csak általában jobb, ha olyan embereket állítunk az ügyünk mellé, akik a támogatásukkal nem ártanak többet, mint amennyi hasznuk lehetne....
A kormany szerint turhetetlen,hogy a csaladok tobbet fizessenek uzemanyagert,mint a kornyezo orszagok csaladjai. Hm... Szerintem akkor vizsgaljuk meg az Afat,a jovedelmeket,a rezsikoltsegeket,autopalya dijakat,egy kilemeterre eso epitesi koltsegeket,meg a tobbi kis aprosagot. Nyomorultak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)