Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Félek tőle, hogyha Trumplit nem ültetik le sok évre akkor idén behúzza... Na onnantól indul a tánc. Harc nélkül nem fogja magát adni az biztos. Ez mondjuk pont az EUR - malmára hajtja a vizet.
Még jó hogy amikor a választási eredményeket el nem fogadó, a Capitoliumot megrohamozó van az usa-nak,akkor gyorsan demokráciává alakul,az amúgy bűnös rendszer.
Napközben oldalazás, délután kamatdöntés, semmi extra nem fog történni, semmi érdemlegeset nem fognak utána se mondani, és éppen ezért megnyugszik mindenki és a HUF erősödni fog. Lehet a kamatdöntés után egy kis rángatás, de alapvetően forint erőt várok Június végéig (2 hét). Nem sokat, örülnék a 389-392 EUR/HUF közötti szintnek, de csak, hogy bevásároljak. Alapvetően a trend még mindig észak, December végéig talán megcsípjük a 410 EUR/HUF-ot. EUR/USD keresztet nézve, lehet még felszúrás 1,09-ig, aztán irány a paritás felé. Havi chart alapján ezt látom bele. Szóval én alapvetően USD-ban gondolkodok, elnézve egy 1 éves távlatot, abban több potenciált látok, mint az EUR-ban.
Demokracia az az amikor usa szankciokat hoz a birakra es csaladtagjaikra pl izrael elmarasztalasa miatt vagy ursula smsben rendel eus kozos penzbol vagy megfenyegeti valasztokat okosan szavazzanak mert gond lesz. Dem. Az ha az van amit a szelsobalos kollektivista eszmek akarnak. A tobbi az nacizmus es ordas eszme.
Kiváncsi lettél a “socyaty” véleményére ahelyett hogy a délutáni kamatdöntés fényében mondanád meg a tutit? Mondjuk utólag könnyebb, nem kell túlbonyolítani, az egyszerűbb jobb.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)