Van egy olyan érzésem hogy a forintnak a választás napjáig (júni9hétvége) jól kell kinéznie. Ennek picit ellentmond, hogy a zlotyi is szépül, de annak van oka is. (eus pénzbeáramlás)
Fura ez a forint árfolyam.
Ismertek, nem temetem a forintot, sőt, abban van mindenem pár éve, de ezt az árfolyamot nem indokolja semmi.
Külföldi nyaralás fillérek az itthonihoz képest, és a Bevásárlás is Szlovák eurósra tendál.
Szóval kicsit nem értem, de ez legyen az én bajom.
Felvetem 60%-os forint elleni pozit, szóval lehet hogy csak a pozimért beszélek, és minden rendben a forinttal, meg a gazdasággal... (nagyon röhögő jel) LOL
Fura ez a forint árfolyam.
Ismertek, nem temetem a forintot, sőt, abban van mindenem pár éve, de ezt az árfolyamot nem indokolja semmi.
Külföldi nyaralás fillérek az itthonihoz képest, és a Bevásárlás is Szlovák eurósra tendál.
Szóval kicsit nem értem, de ez legyen az én bajom.
Felvetem 60%-os forint elleni pozit, szóval lehet hogy csak a pozimért beszélek, és minden rendben a forinttal, meg a gazdasággal... (nagyon röhögő jel) LOL
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)