Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Persze a szocializmus is véget ért,mikor kellő érdek állt egyirányba. Így utólag, akkor kijelenthetjük, hogy az is demokratikus rendszer volt,mert nem kellett senkit felakasztani ahhoz, hogy bekövetkezzen a rendszerváltás.
"Ha választáson győzetik le a fidesz," Hát,reménykedni lehet! Miközben ugye a versenyt rendező folyamatosan a saját érdekeinek megfelelően változtatja a verseny szabályait.
"Amit most csinálsz, az egy klasszikus hárítás, azt mondod, hogy mindensz@r, de ezzel nem mondasz semmi újat, ezt mindenki tudja. De nem keresed a megoldást (kb azt csinálod, mint a klasszikus ellenzéki, hogy sokszor mondja, mindensz@r, aztán várja a szavazatokat). "
Nem is az ellenzékre értettem az áldozahibáztatást,hanem magamra,meg még valakinek előttem is valami ilyen volt a válasz,hogy gyakorlatilag miattunk nyer a fidesz.
A választási rendszer validitásán való filozofálás nem változtatja meg azt: adott körülmény. Ha választáson győzetik le a fidesz, ezt a hivatkozási rendszert kell tudomásul venni és ezen keretek között kell megtalálni a megoldást.
Ok,de akkor Boby allitasa,miszerint invalid a valasztasi rendszer,az ugy megallja a helyet. A hatarontuliak szavazatat Erdelyben amugy kajakra igy szereztek. Voltak a fidesz,meg az ervenytelen szavazatok (kukaba kidobva)
Törölt felhasználó2024. 05. 15. 19:38
Micsoda aktivitás a vajdával kapcsolatban, forint meg lábujjhegyen topog fontos szinten, na nem úgy, mint egy fakír, attól izgalmasabb.
Ez nem áldozathibáztatás. A jelenlegi ellenzék nem áldozat. Végzik a kis ellenzéki munkájukat. Dolgoznak. Jelen formájukban a nép számára kb mindegy is, hogy mit csinálnak. Orbánnak viszont fontosak, mert egy királyi demokráciában ellenzék is van.
Na allj. Annyit mondtal,h deritsem fel a korzeteket,ahol nincs ertelme,hagyni,a billegoket vizsgalni,es utana cselekves. Keresem a hatarontuliakat,levelszavazatokat,satobbit,mint igenyt reszedrol,de arrol nem irtal. A hataron tuliakat el kell engedni,aki nem fideszes,annak kuka lesz a szavazata. Magyar meg nem fog kimenni,mint a fidesz,h szemelyesen szedje be a szavazatokat,aztan valogasson,mi jo,mi nem. Rossz volt a specifikaciod. Innentol Change request.😉
Ahogy mondod, a fidesz semmit nem bíz a véletlenre: Kubatov lista, a buszoztatást és egy házba 200 ukrán bejelentését egy tollvonással átírta levélszavazatokra: ellenőrizhetetlen.
Szerintem nem én hárítok,hanem te relativizálsz, rádásul áldozathibáztatsz is,nem először. Hogy én mit fogok tenni,már leírtam,pont ebbe a topikba,éppen 1-2 hete. Ha érdekel visszakeresed,ha nem, nem. Veled, ennek a beszélgetésnek sincs értelme. Azt mondod te nem vagy fideszes,közben meg minden mondatod a fideszt védi.
És egy hét alatt csinálsz egy részletekre lebontott marketing tervet is, hogy ki mikor mit csinál, ki mit, mikor hogyan finanszíroz, mi legyen a határon túliakkal, a levélszavazatokkal, a külföldiekkel, kik hogyan fognak mikor honnan hova átjelentkezni, kik azok a helyi hangadók, akiket a magunk oldalára állíthatunk, ők mikor mit fognak csinálni? Mi legyen a média megjelenés, hogyan csináljuk, hogy beleférjünk a hivatalos keretbe, hogy nehogy tiltott finanszírozás legyen, és a többi, és a többi? És ez csak ami egy perc alatt eszembe jutott. Gondolom van még bőven tervezni való, high leveltől a részletekig. Mert amatőr módon itt semmi esély nincs.
Amit most csinálsz, az egy klasszikus hárítás, azt mondod, hogy mindensz@r, de ezzel nem mondasz semmi újat, ezt mindenki tudja. De nem keresed a megoldást (kb azt csinálod, mint a klasszikus ellenzéki, hogy sokszor mondja, mindensz@r, aztán várja a szavazatokat). Mit lehet tenni? A megoldás szerinted az, hogy Orbán holnap rájön, hogy jajj, szenya ez a rendszer, igen, visszacsinálom a régit? Vagy mi? Jajj a fórum népe majd ad nekem egy csomó pluszt, mert itt mi vagyunk többen, és éljen a mindensz@r? Most akkor így jó a mindensz@r vagy mit lehet tenni szerinted?
Hat en ezt azert a kis teamemmel ket het alatt felderitem neked,megfelelo tularazassal,offshoreba fizetve termeszetesen. Az,h melyik korzetben miota,mennyivel nyer a fidesz,sztem nem rocket science. 😏
Ez adottság, lehet rajta elmélkedni meg szörnyülködni, de nem segít.Stáb ellen stáb kell. Figyelj, én költség/haszon elven eldöntött fejlesztésekben veszek részt a napi életben. Úgy működik, hogy eldöntöd, mibe nyomod az energiát, amiből eredmény is lesz. Nem kell mindenre lőni. MP stábjának egyesével végig kell nyálazni a választási körzeteket, és eldönteni, hogy hol érdemes beletenni az energiát. Ha pl Kapuváron mindenképp a Fidesz nyer, mert a legszocibb időkben is utcahosszal nyertek, akkor azt el kell engedni. De ami billegő körzet, azokat koncentráltan meg kell dolgozni. Ez komoly tervezés és utána komoly végrehajtás.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)