Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Celt ert a kocsog propaganda. Lakohelyem a kis patakok hidjat feldiszítettek a polgarok kis zaszlokkal eu es magyarral az evfordulora. Az eusokat mind bedobaltak a patakba. Azt sem tudjak mirol van szo csak megettek ezt a szar propagandat.
Veluk is dolgozom. Ott nagy a szoras minosegben,de akikkel en tolom a csillet,azok azert erosek szakmailag. De lattam a legalja szintet is,szoval kepben vagyok.
Annyit tennek hozza, ha dolgoztok egyszer hosszabb tavon, nagyobb szamu indiaival, 2dologban biztos egyezsegre juttok: 1. Soha tobbe 2. inkabb barmely europait (Bar van olyan baratom aki szerint a vilag legaranyosabb emberei, igaz, o nem dolgozott veluk)
Sokat ne varjatok az elettol. De bíztato gondolat az avarszinten is van elet. :) A tozsdepszicho es a nyajszellem sajatossagait vizslatom a hasonlo topikokban. Megjelennek a kis helyi menocsavok a gurukat kereso tevelygok.. Mokas.
Magyarországot jelenleg nem kellene megszálniuk,simán bevonulnának, aztán csinálnának egy békés anschlusst. A békemenet virággal fogadná őket Záhonynál.
Tovabbra is azt mondom,h meg ha 100 embertel is dolgozol napi szinten, felesleges az altalanositas. Akikkel en nyomom,azok kozul joparat azonnal hoznek ide,nyilvan nem a kepzetlen fajtabol jonne egyik sem. A korulmenyessegrol itthon is lehetne meselni,amikor alapveto donteseket hetek alatt hoznak meg,mert olyan vertikalis struktura van,h mire mindenki megkerdezi a fonoket,h arrol mit gondolnak a kozpontban,addigra okafogyotta valik a kerdes. De probalj csak meg itthon elintezni a burokratakkal kb barmit. Nem tudom,megkerdezem,nem az en teruletem,lejart a munkaidom...Vagy csak siman juss be egy orvosi vizsgalatra...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)