Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nálam olyan 382,5 nél van a 2019 ből vetített csatorna alj. Azt esetleg elérheti, de az szerintem betonfal. Hogy azt törjük ahhogy valami gazdasági csoda kéne Börzsöny aranya + hogy az alul értékel alacsony hozzáadott értékű embertömegről kiderüljön, hogy amúgy zseni más szegmensben :D na jó vége a viccnek mára...
volt példa korábban kis rsiről fordulásra, illetve divergenciára is 30-as rsi utan, naposon nemigen ment alá. kiváncsi vagyok melyik lesz most, de nagyon mellélőni nem lehet.
Ja én forintot nem adok érte. Kár lenne a 2029/J-t eladni. (+19,1%) Forexen veszem 20-as tőkeáttétellel 5,1%-os hitelkamattal. Közben 4-re növeltem a 3ezret. :)
Igen, pont mióta Márci beszélt a Mol-al. Valószinű ezért is csökkentettek árat . Nemnormálisék ujra nyárra erősitik be a Ft-ot. Csodálkozni nem lehet már rajtuk. Akciós lesz kint minden:) Balcsin csak szép-kártyások lesznek a ner-es üdülőkben:)
hát én lassan egy longot nyitok innen. érvek: RSI 30 nál lesz MA200 itt van már technikai szint 386,50 és a több éves trend vonal a legfontosabb jelenlen 383
Törölt felhasználó2024. 05. 14. 13:31
Több, mint 3 hete folyamatos forinterő, 396-ról 386. Azért ez nem semmi.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)