Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ne nekem mond, hanem a KSH nak, hogy miért akkora az élelmiszer súlya... De nagyon egyszerű nézd meg a te saját kosaradat, mennyit költesz kajára, és mennyi időnként veszel lakásokat, meg az átlag ember mennyi időnként vesz lakást... És a KSH kosarában NINCS benne csak 1% al... Akkor most én vagyok a hülye?? vagy csalnak a fiúk ? Nincs bajom azzal, ha statisztikát hozol, csak ne sértődj meg, ha utána mikor kiemeled, hogy kamu mert nincs benne a lakhatás ami a valóságban a legtöbb család legnagyobb kiadásra, utána az élelmiszer... De majd számoljuk úgy, hogy neked legyen jó ok ? Mit szeretnél defláció legyen ? vagy pici infla? esetleg 12 őt fialjon a disznó ?
"Cifrázhatod hogy akarod, de van a HUF - EUR konverziónak díja vagy, sem? Ez itt a lényeg." Bocs akkor ismét tévedésben voltam, azt hittem a hozam és a biztonság a lényeg. Ha a díj a lényeg akkor megint tévedtem
Az meg aztán a legmagasabb szakmai színvonal, amikor bejön itt, hogy kopasz vagyok, de az inflációmban miért van benne a fodrász. Komolyan, van még lejjebb hely süllyedni itt?
A férfiak nagy része otthun letolja a haját! és a kopaszokat miért zárja ki a ksh? ők nem költenek fodrászra! Vendéglőbe nem megyek mostanában. Szombaton rátekintettem egy hely honlapjára és 3690 volt egy adag bolognai spagetti. Itthun peppet elszállíngóztak az árak a fizetések meg nem annyira. fél kiló tésztából rummo 300 F$t 0,5kg darált hús 999 + nyáron előkészítetten vásárolt tartósítószermentes eltett paradicsomléből 450 F$t/liter kb 2000 ből meglett 4 adag. ha tesla van nincs szerviz és olajcsere. ingatlanáraknál kb pariban lehetünk, de a digókat már leléptük, pedig ők a dupláját keresik, mint mink
Hja bocs, 450-500 forintos, de 700 forintos árfolymos gouda sajton is lehet örömködni... Ne foglalkozzatok az olajcserével, a vendéglői árakkal, a fodrász áraival, végképp ne foglalkozzatok az ingatlanárakkal, hogy ott milyen árfolyamnál van az a bizonyos paritás...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)