Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én most arra céloztam,hogy nem hittétek el,h van olyan,h KO meg stop vadászat. Pedig abban van a nagy üzlet,mert ott a longosok/shortosok ellenkező irányba vannak kényszerítve,mint a szándékuk volt.
”“ Honnan vannak az információik?” 24.hu, de itt is említették higy az eus pártok közösen mondták higy a magyar lépesek kevesek és az se biztos hogy követik, tettem be linket tegnap asszem.
Irány...majd eldől. 381.5 volt a certi KO, ez a 382.3 elég gyenge "fel" próbálkozás, egyelőre. Tegnap látszólag nem tudott menni az EUR USD rakétával az EUR HUF. USD HUF átvergődött 360-on, 357-ről pattant. Lehet akár egy 360/361 visszateszt, és onnan lefordulás. Nem látom, hogy mi jön.
Vigyázzatok, nagyon nem mindegy, hogy mi csípi, vagy harapja meg az embert. Ha kivetküzik magából lehet nem a jó oldalon áll majd. éhes disznó.... https://imgur.com/a/gL5Sr5J
Tegnap a hortobágyi csüngőhasú deviza nem tartott a zöldhasúval, ma meg már igen. Érdekes fordulatok ezek. sTabIlItáS elvthárshakh!! mélYnépNEMZETTHY szhuverén ERő van a FO$rintban! https://imgur.com/a/ITgNFwB
Nem kell ezeknek ehhez feles. Emlékszünk még mi volt: nem lesz kamatemelés,erre pár nap múlva világbajnok kamat lett:) Ezt,hogy viszonylag erős a Ft-ot ami most van úgy adják elő minta valami kiba__zott nagy tettet hajtottak volna végre. Csak elfelejtik megemliteni mennyibe is kerül majd a kamatteher.
Szerintem eur usd szimplán egy 1.063 kitörés visszatesztet csinál. Aztán ott eldönti, merre van az arra. Az EU-s adatok totál szarok lettek ma. Tegnap az EKB-tól (vagy nem EKB-tól, lényegtelen) nyilatkozta valaki, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az EKB megáll 4%-nál, akár ennek IS örülhetett tegnap az EUR. + volt egy jó kis korrekció, dax-ban, S&P-ben. Nem elég, hogy szarul áll a gazdaság, még kamatot emelnének (EKB)? Jól látható, milyen félelmek vannak az USA-ban egy kamatemelés miatt, ők meg virgonckodnának.... Pont emiatt várok egy 100bp-t az MNB-től, mert látják a forint erőt, most meg lehetne lépni, kisebb kilengéssel (akár 380-390), és utána lassítani az év végéig.
Pedig benne van. Egy év recesszió,több ezer milliárd hiány,Brüsszelezés, Eu pénzek felfüggesztése..stb stb tulajdonképpen jót tett neki:) Még bottal sem ..... Mondjuk 370 körül azért veszek ebből a csodából ha lemegy esetleg valamikor addig:)
A fene tudja mi lesz az eu pénzekkel. Eddig én is azt hittem nem jön egy fillér se. Azért most már a FT után a Der spiegel is pedzegeti hogy jön. Ez a két média nem szokott a levegőbe beszélni, elég szavahihetők. Honnan vannak az információik?
Nincs ebben semmi agymenés. A piacok jóval lentebb lesznek jövőre a dollár index pedig valószínűleg 120 fölé. Ahogy írtad még semmi. Jóval nagyobb volumen és csapkodás szükséges. Most szép nyugodtan adják a piacokat.
Az eus oártcsaládok viccesnek itélték a magyar jogi lépéseket, pénz nuku. És ez alighanem tavaszi választásokig így is marad, mert félnek hogy a szavazóik leverik rajtuk a lazaságot pénzekben. Nálunk meg kamatcsökkentés az irány. Ha erre tovább erősödik a forint akkor a továbbiakban dobókockával fogom kidobni hogy mikor vegyek devizát.
Nagyon meg lennek lepve, ha nem vagnanak 100 bp t. Nem jo senkinek az eros forint , nem lenne semmi , ha 2 % ot gyengulne. Ha viszont nem vagnak, akkor a hirekkel ellentetben valami baj van az eus penzekkel
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)