Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kb. olyan jó bőrben van a forint, mint az arany( elég durva amit csinál). Minden esik, csak a forint nem. Ez nem lehet beetetés, előkészítése egy jó kis longnak?
Ami nekem a nagy fejvakarást okozza,az az USDHUF fibo 38as fordulása. Klasszikus korrekció vég. Ha nem megy a lokális csúcs fölé,akkor az lesz az igazán nagy meglepetés majd,valamikor jövő év elején,vagy idén év végén.
Engem nap végén 17:30 körül ütöttek ki a TS-ből 386,4-nél. Utána még ment 389-ig, majd 373-ig le. Van logika a certi KO és az árfolyam elmozdulásban, legyen igazad, jövőhéten 382.xx és KO, fordul? Remélem.
Soha nem idézném Orbán Viktort forrásként olyan összefüggésben, ahol kreatív törvénykezésről és annak esetleg ellentmondó végrehajtási rendeletek vagy gyökeresen ellenkező végrehajtásról van szó. Nem az esetleges további 10-20 tántorítja el, hanem nem szereti, ha belepiszkálnak a bizniszébe, egyébként pedig az utolsó utáni pillanatban beadták. Gyanítom, pont olyan blődli, mint a szokásos éjszaki ötpercesek. Neki nem fáj a hiánya, nem véletlenül ebből igérte a tanárok fizetésemelését. Mi így megyünk előre a saját lábunkon.
Ha a tényeket nézzük,akkor a kérdés az,h a feltételekből hány lett teljesítve. Egy sem,5,10, és a maradék lesz e teljesítve,van e rá politikai akarat. Ha nincs (márpedig a NER-t csak nem számolják fel),akkor ez egy másfél éves gumicsont,amiből majd kieshet az is,hogy mi megtettünk mindent,de a szemét Brüsszel nem ad. Vagy csak időhúzásra kell nekik,plusz hergelésre. Ez semmi egyébről nem szól. Én kissé tartok attól,ami 2026os választások után jön...
1 éve azt mondja, hogy úton vannak, ekkor akkor jönnek, a helyzet változatlan. Nem azért mondom, mert FIDESZ meg ilyen-olyan ellenes vagyok. Ha igazán akarnák azt a pénzt, már rég itt lenne. Így legalább néha lehet -ahogy írjátok - kozmetikázni az árfolyamot. ha már 1x itt lenne, utána mit mondanak? Megkaptuk.. úgy meg nem lehetne bebikázni a forintot ilyen zakó időszakban. Nem hiába nem mond konkrétumokat, mert nincs konkrétum. Amíg a 10-20 feltételt nem teljesítik, bár ahogy Orbán Viktor mondta korábban, ha teljesítik őket, lesz 21-22. feltétel, amit megint teljesíteni kell, valószínűleg hozzá sem kezdtek emiatt a 10-20 feltétel teljesítéséhez. Magánvéleményem volt.
2h boli alj: 381.6, a mostani 2h-s gyeryta 382.8-ról indul (különbözet 1.2) Egyéb TF-eken nem nagyon látszik ez a tér lefele, de a forint megoldja, biztos vagyok benne.
Nála egy fokkal autentikusbb forrásra gondoltam, azt hittem lesz valami és megdobja a forintot vagy erre vagy arra. Egy kategórikus egyhamar nem például.
Nézelődök a charton. A 373-ról induló kilövés 382.1-nél állt meg először (investing szerint...), a 377-es korrekciót követően 395-ig emelkedett, majd innen jött le 382-ig kb., sokáig tanyázott itt, erről pattogott, amiből végül lett egy 2 napos 378-as kirándulás, majd az újabb csúcstámadás-próbálkozás után 383-ig ereszkedett, le-le szúrkálva kicsit 383 alá. Összegezve: 1x ellenállásként funkcionált, majd 2x támaszként ez a 382-383, elég erős zónát próbál átütni.De az biztos, ha átüti, a következő fontos megálló a 378, nem kérdés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)