Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azon nem, de azon igen, hogy az elmúlt évtized Magyarország felzárkózását jelenthette volna Nyugat-Európához, de helyette sikerült a lehetőségből korrupt politikusok gazdasági hatalmát kiépíteni. Magyarország legnagyobb elszalasztott lehetősége, sajnos ezt nem látod.
Szerintem meg nem volt el semmi. Egyszerű hónapos visszateszt. Speka pénzeket itt érdemes lesz zárni, ha 400 ig elmegy. Jön felülről a Bollinger. Nagyon messziről megy neki. Ha innen megtolja, akkor ugy is fusson aki merre lát a következő szint 420. Különben lehet, hogy hosszútávra az lenne a legjobb, mert az KO szintnek tűnik, ami felett semmi keresni valója a forintnak. Meglátjuk.
mégis hozzánk képest jóval alacsonyabb áron vásárolok be, foglalok szállást, eszek calzonet.... ők is b@sztak volna egy 25% os inflát, ami valójában 50-100% volt, de nem tették, vajon miért??? olasz átlagbér 1740eur a magyar 1000 bár nem tudom hun??? sokan szeretnének ennyit keresni... hasonló kört már a malopcsy egy zseni csoportban megpróbáltad, oszt eltűntél ;) tudom, hogy van aki azt mondja, hogy ez a legjobb hely a világon, még ha nincs is így. Lehet, hogy te elhiszed és ugyancsak hangoztatod, de lehet, hogy csak ez a munkád, vagy nem, de akkor rád nézve szomorúbb a tényállás. https://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_orsz%C3%A1gok_%C3%A1tlagfizet%C3%A9s_alapj%C3%A1n
azon elgondolkodhatnál mely országok a legnagyobb vesztesei az eur bevezetésnek.. pl olaszok szlovákok görögök.. olaszok gyakorlatilag csődben vannak..ha nem venné eu az állampapírjaikat akkor kampec. Ezzel zsarolják őket. kicsit nézegess ÁLLAMADÓSSÁG (GDP-HEZ) - ORSZÁGOK LISTÁJA - EURÓPA (tradingeconomics.com)
Vicces belegondolni abba, hogy 4-5 éve egy 370-es euró árfolyam hallatán bárki a szívéhez kapott volna. Pár évvel később nosztalgia fogja el az embert, ha meghallja a 370-es számot. (Pont így leszünk majd a 400-as árfolyammal is idővel)
Tartja a 13%!! Így. Képzeld, ha nem tartaná ennyire, mármint ilyen jól! Napi lowhoz képest megvolt az 1,8% esés is. FO$ +1,79% 13% usdeur +0,69% pln +0,62% 6% román lej +0,06% 7% szerb D +0,02% korona -0,11% 7% Vajon melyik ország népét szopatják szét a legjobban, minden fronton? anulu, kávé és a többiek ismét elutaztak. Lassan 45 FO$egységgel feljebb vagyunk a 350 hez képest.az +12,85%
Itthon bizonyos hullámokban divatba szokott jönni a hanyatló Nyugat (még precízebben hanyatló USA) elmélet hangoztatása. Manapság is ilyen időket élünk. Érdekes módon ez az elmélet a lecsúszó/valójában elég szegény országokban üti fel igazán a fejét. 1.05 EUR/USD-nél a forint az euróhoz képest 394. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy merre tart majd az USD, de tanulságos lesz megnézni a forint árfolyamot 1.00, 0.95, 0.90-es EUR/USD árfolyamoknál. (Nagy átlagban 1 századnyi USD erősödés 3-4 egységnyi forint gyengüléssel jár. Ebből gyorsan ki lehet számolni a forint potenciális helyét egy 0.95-0.90-es EUR/USD árfolyamnál). Hanyatló USA. Hát hogyne. Simán keresztre tudnak minket feszíteni egy 0.90-es EUR/USD árfolyammal.
A kormány nem volt elégedett az MNB-munkájával, ezért átvette tőle a stafétabotot. Ma ennek az átvételnek a sikerességét, jól tükrözi a forint árfolyam.
Nagyobb “baj”, h csak alacsonyabb TF(H1 alatt) ad beszállókat, nincs benne rendes visszahúzás…. Azt vagy elcsíped vagy nem… ha nem tapadsz a képernyőre akkor leginkább nem.
2023.08.03. 393,110 zárt 2023.08.04.393,48 nyitott sikerült 0,5 fo$egységnyire megközelíteni , ha ezt lépi, akkor már a 9 havi csúcson leszünk ( március 21.) mire leírtam már sikerült 0,033ra megközelíteni lassan 9 havi csúcson
Majd korrigál,és utána újra fel. RSI tud úgy is visszahülni,hogy az ár csak oldalazik. A kormány kommunikációja egyértelmű volt,a nagyok már irányban vannak. Nagyon nem kell most eurhuf shortot keresni,vagy max erős spekire.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)