Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tisztán látszik, hogy nincs szinte semmi eladói nyomás. Miért kellene gyengülnie? Simán mehetünk 360 közelébe vagy alá. A korai euróvásárlók és a tőkeáttételes longosok vakarhatják a fejüket továbbra is 😆
Na, Parragh bedobta a gáz árak letoreset. Mondanam hogy okos, ha nem egy nyomorult ingyenélő báb lenne. Mindenesetre ennek komoly infla csökkentő hatasa lenne, ami tenyleg okozhat meglepetést. Vegulis nem csusztak sokat, csak egy évet, addig pörgött az áfa, aki akart, tönkrement.
adott egy adag morfiumot neki valaki, így némi jobban létet mutat
370.454
+1.419
+0.38% de sajnos jobbak nem lettünk 613.90+1.50(+0.24% lehet az a gond, hogy ott nem kell a rezsicsökkentés a népnek. Ők sem fagytak meg a télen, csakúgy, mint a németek...
A KGFB-ről azt mondom az okos ember megkötné egyébként is, a többinek meg kötelező. Nekem van deviza, KGFB és CASCO is ja és állampapír és részvény is.
köszönöm! igyekszem reálisan látni a dolgokat, mert nekem piaci alapon kell boldogulnom. az meg manapság nem egyszerű ebben a rántott hús államformájú banánállamban.
Igazan nincs mit. Kár, h leirtak még rajtam kívül 3an,miért is ülnek például euroban, hiaba dobják forintra a 16%ot. Nem fogtad a lényeget, semmi baj. Par embernek azert hasznos volt a HASONLAT. (nem véletlenül van kulonbseg a hasonlít es az ugyanolyan között)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)