Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem én voltam a 350-es, én azt írtam, hogy 370 alatt a következő 360 lehet. Nálam a 370 volt a fix pont és mev is lett. De ha már itt tartunk, nagyon remélem megyünk 350 felé.
Pont ezt a fraktált néztem én is. De azért nem olyan egyértelmű. A csapkodás azért azt jelenti, hogy lehet, hogy valaminek a végére érünk. A havi dojit most már érdemes megvárni.
szakad a FO$rint irány a parítás meggyőző erő népNEMZETTHY csüngőhasú penghőben 377.245
-0.265
-0.07% egy kedves kis viccet találtam, gondoltam megosztom: A rendőr éppen a logikát tanulja a rendőriskolában, de nem érti, ezért megkéri az egyik barátját, hogy magyarázza el neki. A barát el is vállalja, és megpróbálja rávezetni a rendőrt. - Van akváriumod? - Igen. - Ezek szerint halaid is vannak? - Ez fantasztikus, hogy találtad ki? - Ezek szerint te szereted a társaságot. - Igen. - Tehát valószínűleg van feleséged és gyermekeid is. - Igen. - Ezek szerint te nem vagy buzi. A rendőr csodálattal néz fel barátjára, és siet elmondani egy másik rendőrnek a tanultakat, aki szintén nem értette a dolgot. El is kezdi felmondani a leckét: - Van akváriumod? - Nincs. - Akkor te b*zi vagy.
minap beszéltem valakivel aki 360on vett. ő azt várja, hogy ne menjen le oda vagy az alá. Miért is? mert akkor bukóban lenne logikus nem? ha 430on vettem volna, akkor azt várnám, hogy fölé menjen vagy nem??? hinnye azt a kupoláját van baj
ha ott vettem volna és a többiek is, akkor nem mindannyian azt várnánk és annak szurkolnánk, hogy menjen fel oda legalább? minap is sikerült bővítenem 375ön ;) Nemsokára az összes visszavitt sörösüveg ára leváltva és felőlem kezdhetik ezt a 18%os nem is tudom mit vágni.. Te tudod mi ez a 18% ? és miért beszél erről mindenki és miért van hatással az árfolyamra? és ha nem vágták akkor ez mi volt tegnap: https://imgur.com/a/epIJZp5
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)