Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Őszintén szólva én már nem tudom eldönteni. Annyi érdek és mocsok kavarodik keresztbe kasul, hogy ki tudja. Elvégre a magyar kormány biztosítja Európa egyik legalacsonyabb bérszínvonalán a rabszolgákat a nagy cégeknek, a finn NATO csatlakozást is végül megszavazták... szóval a végén mindig becsicskult eddig a magyar vezetés.
És most mi lesz 390-ig? Egy dolog és szép dolog, hogy nyertél lefelé, de mellette indokolatlanul túltoltad a 430as vételes károgást. Szép tempoérzékkel jöttetek reggel anuluval, pont amikor elkezd gyengülni:)) Szóval szerinted is 390 vagy indítod megint az eur shortot bátran?:)))
lehet csak tesztelik a piacot. Az erős FO$rint nem mérvadó nekik, mint tudjuk, meg a narancshályogosoknak sem. Viszont az építőipar eléggé lassul és sok ember veszti el a munkáját. Ismerős mixeres minap említette, hogy nem nagyon van munka. A moratórium végével 3-6 hónap elteltével földbe állnak a túlhitelezettek is, hátha még munkájuk sem lesz. (erre lehet valami mentőcsomag majd gondolom, amit az fizet majd meg, akinek még van miből) Az a hiteles aki nem fixált kamatos, az már cumizik, aki meg az, annak kérdés mikor jön el a kamatforduló... Szép lesz.
Míg Vera Jourová uniós biztos korábban kíméletlen intézkedéseket ígért, és felmerült, visszamenőleg sem kapják meg a magyar kormányban a hiányzó milliárdokat, most inkább úgy néz ki, a jelenlegi finanszírozási ciklus pénzeit – mintegy 6,3 millió eurót – fagyasztanak be, a 2021 közepe óta csúszó pénzeket pedig mégis átutalják majd.
Fenntartasokkal kezelnek egy olyan bulvar cikket, amiben a firkasz nem tud kulonbseget tenni millio es milliard kozott.
Pont ezt irtam tegnap, hogy mar csak az EU penz miatt is megerne felverni az egbe az euro arfolyamot. De en 99%-ot adok neki, hogy iden NEM lesz EU penz.
Kontextusba helyezve: miért pont most csinált ilyet az MNB?! Mai "pletyka": lehet mégis jön EU-s pénz --> Fel fogják nyomni az árfolyamot, hogy sok Forintot lehessen belőle váltani. Gondolom én.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)