Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kb századszorra. Minek kellene megmagyarázni? Itt pénzt keresni vagyunk, nem Teréz anyát játszani. Ti nyugodtan keressétek a magyarázatot, én addig keresem a lóvét, jó lesz így? 😝😝
Kedves Hozzáértők volt nekem minimális EBEURHUFTL55 certim, ami ugyebár "kiütődött", ha jól látom, 30 Ft maradt. Ezt valamikor jóváírák nekem, vagy mi lesz a sorsa? Jelenleg az egyenlegemben szerepel, de semmit nem tudok csinálni vele. Köszönöm szépen az infókat előre is.
Hát ha Géza ennyire jó indikátor, mifenének nézegetitek a chartokat? :D Amúgy különösebben nem tudjátok megtámasztani, hogy a 18%-on kívül mi erősíti a forintot. Ami szerintem nagyon árulkodó, hogy szinte minden hírre rengeteget változik az árfolyam. Nagyon a pengeélen egyensúlyozunk.
Tegnap szóltam, hogy zárni lehet a shortokat. Géza hosszú eltűnése kontraindikátorként működött. Majd akkor kell újból shortolni, amikor jönnek hőbörögni az 500-as jóslatokkal. Mint egy hónapja 🤪
hetes charton is szepen latszik a trendfordulo lehetosege, egyelore meg szerintem korai errol beszelni. Tegnap elerte a tamasz zonat 370 alatt. Indikatorok tuladottak, fordulat szele erzodik. Ha fordul, akkor 1 honapon belul varhato a 394 elerese, ami csatorna teto es fibo korrekcios szint is egyben. Forint shortot csak baromi szuk stoppal mernek inditani innen. Longra jobbak az eselyek, foleg miutan virag nertars kamatcsokkentesrol kezdett elmelkedni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)