Kezded már kapisgálni a dolgot, a feladatnak valószínűleg nincs jó megoldása. És térjünk vissza az eredeti kérdés feltevéshez, honnan is indultunk: túl magas a 18% kamat, és megkérdeztem, hogy mi lenne ideális?
Tökéletesen leírtad, hogy a 18% tartása miért nem jó. Csak azt nem tudod leírni, hogy mennyire is kellene levinni ahhoz, hogy ez jó legyen, és kb mi lenne a hatása két másik paraméterre. Pedig csak ezt az "egyszerű" dolgot kérdeztem meg.
Vannak erre modellek a jegybankban, hidd el, amiket lefuttatnak, és nagy valószínűséggel le is futtatják azokat, és nagy valószínűséggel a gép valami olyasmit dobott ki az elmúlt hónapokban, hogy maradjon inkább így.
Tökéletesen leírtad, hogy a 18% tartása miért nem jó. Csak azt nem tudod leírni, hogy mennyire is kellene levinni ahhoz, hogy ez jó legyen, és kb mi lenne a hatása két másik paraméterre. Pedig csak ezt az "egyszerű" dolgot kérdeztem meg.
Vannak erre modellek a jegybankban, hidd el, amiket lefuttatnak, és nagy valószínűséggel le is futtatják azokat, és nagy valószínűséggel a gép valami olyasmit dobott ki az elmúlt hónapokban, hogy maradjon inkább így.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)