Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezt az 1991 et még sehol se olvastam . Ha van linked azt megköszönöm. Illetve mivel semmi dokumentációm nincs róla így szemrevéttel foglyák megállapítani a betongyűrűk korát, vagy hogy ? A HSZ ed másidik felét ketté szedném. Én szívesen megfelelek az elvárásoknak ha azok tisztán értelmezhetőek és egyértelműek -->jelenleg nagyon nem ez a helyzet. A besúgást meg hagyjuk meg a régi rendszer híveinek.. Németben eddig nem tapasztaltam sehol ilyet. Mondjuk olyan volt, hogy szomszédhoz bekopogott alsó lakó, hogy halkabban bulizzon... (de az tényeg átment a jó ízlés határán annak ellenére, hogy a lépcsőházba kitette, hogy zenés tevékenység lesz) Már majdnem sikerült egy értelmes HSZ-t írni csak a rossz májúság megint süt belőle
Szuper, vannak itt tapasztalt technikasok! Elokapartam egy regi rajzomat es pöccre ott van, ahova a narancs szaggatott celaramat tettem. Ahogy en latom, eros tamaszon vagyunk az alakzat (trombita?) aljan.
Az 1991 előtti kútat nem kell bejelenteni... Addig ugyanis engedély nélkül épülhetett. Ennyi. ---- Aki 1991 után engedély nélkül építette az meg örüljön, hogy Eddig megúszta bünti nélkül és most olcsón legalizálhatja. ***** Megj: ilyenkor nem fontos számodra a német minta?! A precíz önkéntes jogkövetés, kerül amibe kerül. és A szomszéd besúgasa alapban, ha mégse lenne jogkövető.
A központ államigazgatásnál is a totális feudalizmus felé mozdultak el a legutóbbi törvényi változtatások óta, nincs kiszámítható életpálya, eléggé pofára megy, hogy ki mennyit kap (ráadásul béremelés már évek óta nem, hogy inflációkövető, de leginkább semmilyen nem volt). Az átlag minisztériumi referens eléggé éhbéren van tartva, de a vezetői szinten is óriási a szórás attól függően, hogy mennyire van a tűz közelben az illető. A lényeg, hogy teljes személyi függőségben és bizonytalanságban lehessen tartani az állományt.A mostani intézkedés várható hatása, hogy néhány középvezető (pl. miniszteri kabinetekben) jól jár, a többség meg jó eséllyel csak elméletben. De legalább hergelésre jó lesz.
371.31-et latok. a leszuras meg nem tores es figyeljetek a fals letoresre is, ha esetleg. nyaralasra most erdemes eurot venni, nehez elkepzelni, hogy ennel akcijosabb legyen a prüsszelita judaspenz.
Én akkor indulok is a határon kivülre bevásárolni,tankolással egybekötve.Amig még lehet:) Ráadásul a nyaralásom is akcós lesz hála a kormánynak:) Jövöre meg majd lesz valahogy jóóvanezÍgy:))
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)