Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
azért az 5. hullámnak illene kicsit még lejjebb menni, de már most is kész lehet. a huf ellen megy most az usd erősödés végre!!! benne ülök a dodoban is, és 1.10 felettről eur usd shortban.
Ha a korábban posztolt statisztikádból indulsz ki akkor tévúton jársz: "2023. februárban 5,2%-kal többet vásároltunk, mint 2018. februárban, és 0,6%-kal többet, mint 2019. februárban." A módszertan szerint ugyanis "A kiskereskedelmi forgalom: a kiskereskedelemben történő árueladás értéke fogyasztói áron." Ez ugyanis így csak azt mutatja, hogy ennyivel többet fizettünk ki összegben a kiskereskedelemben több mint 50%-os élelmiszerdrágulás után.
2019-ben indult 312-ről. Fogalmam sincs, hogy kialakul-e egy új trendvonal, amíg nincs rá utalás, addig úgy tudom, a régi az érvényes. Legfeljebb majd kijavít valaki.
Ezek a témák már a múlt >> lefutott, megszokott dolgok. Nem áraznak már semmit-sehová, mert uncsi dumák lettek. . Ráadásul nem is jöttek be eddig sem ezek a jóslatok! Pedig a negatívhullám generátorok már jó régóta nyomják. ---- Jelen tudás alapján a helyzet javulása a legvalószínűbb jóslat. Ergo a 350 továbbra is érvényes célár... egyelőre.
Ezek ismert dolgok. Ismert dolgok be vannak arazva. Ez a maffiozo az uzletben a kulfold iranyaban eddig korrekt volt, lasd nemet multik, allampapirok, overnight stabil fizetese. Amig a kulfold kedveben jar, en nem varok mar sokk szeru forint romlast. Ettol meg mindenben igazad van, de hiaba, ha mar 370 az eur es nem 410
Nagyjából én 10 x leírtam a belső és a külső veszélyeket, és többet tettek hasonlóan... olvass vissza. Röviden a kormány és a ner.. korrupció, lopás, felelőtlen haveri kiszervezés, alkotmány ellenes tevékenységek. Tudjuk nálunk minden az... Egy maffiózóban nem lehet megbízni így a fizetőeszköznek kell tükröznie ezt. Jelen esetben mindig belenyúlnak pl kamattal, stoppokkal adókkal. Demokrácia ??? nevetnem kell..
Ha 1=5,akkor meg egy 370 ala beszurast el tudok képzelni, ha nem is azonnal. De ott mar olyan tamasz lenne, h mindenképpen fordulnia kell. Mivel 5 hullamos a dolog, ezert egyelore csak korrekciót varnek, de majd atmegyunk a hidon, ha ott vagyunk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)