Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Fél évet dolgoztam Németországban, szerintem fiatalabb voltam akkor, mint most te, tényleg német környezetben, született németek között, tudom milyen. Más. Minden más. Ott kezdődik, hogy többnyire betartják a szabályokat, és a szabályok többnyire be is tarthatók. Ha onnan hazajössz, akkor mindig is kontraszt volt, kontraszt van, kontraszt lesz. Mikor én ott jártam, szerintem sokkal nagyobb volt a kontraszt, mint ma. Ezt el kell fogadnod, mert nem tudsz rajta változtatni. Sok oka van, a politikusok csak az egyik ok ezek közül. Maguk az emberek is máshogy állnak hozzá az egészen apró dolgokhoz, a magyar idehaza nagyon individualista, nagyon öntörvényű, pl németeknél eltalálja, hogy melyik szelektív kukába mit kell dobni, de idehaza ez nem sikerül neki. Ezek az apró dolgok együtt okozzák azt, hogy kontraszt van. Ehhez kell egy jó pár év az ember életéből, amíg megérti, szerintem te ennek az útnak az elején jársz még.
Nekem a penz mar nem az elso helyen van. Sokkal fontosabb a gyerekeim jovoje . En nem szidtam az orszagot. Tenyeket irtam, Magyarorszag al semmi bajom, szeretem. Csak most nekem nem jon be ami otthon megy
Mikor szidtam én országot ? Nem az ország tehet az inflációról inkább a kormány és annak cselekedetei, hatékonyság rombolása, korrupció, kamatok és tömkelegnyi rossz dötnés. 370 et nem is sikerül lefelé törni, vigyázz meg ne szédülj majd ha elpattan...
Sokan leírták már a fórumon, hogy a közlekedési dugók és a teli parkolók még nem feltételn jelentenek gazadsági jólétet is... Igen jól esik fiatalként jól keresni, de én attól még fél szemmel figyelem az otthoni dolgokat is. És hazudhatsz amit akarsz. nézt meg a hivatalos inflációt ott meg itt..
A pénz nem minden... ezt nem értik sokan. Akinek igen a pénz a fő mércéje és az alapján ítél. Annak a lelkével van baj alighanem. - Aki közben még fikázza is az országot amit elhagyott az meg tuti lelkisérült.
Még egyszer sokadjára. Teljes munkaidős mérnök , tudom hihetelen,de igaz. Nekem egyszer se szakadt el a cérne és egyszer se tiltottak ki, ellenben veled ;). (személyeskedések tömkelege ugye..) Köszönöm komfortossan érzem magam. Jól élek, bőven tudok félre rakni, remélem te is. A hozzászólásod második fele meg egyszerű rosszmájúság, irigység, és gonoszság.. nem méltatom válaszra.
Lehetne írni az igazságot is, hogy jó érzés 3x annyit keresni, az ember fiatalon ezt simán be tudja vállalni, nincs gyerek, nem kell ápolni senkit, ki kell használni ezt az időszakot, jó érzés megismerni, hogy máshol hogyan élnek az emberek. Aztán az a jelenlegi terv, hogy hazajövünk, a félretett pénz elég arra, hogy szépen befektetve kiegészíti majd a hazai jövedelmünket. Ott lesz a közelünkben a családunk, ha a gyerek beteg, a nagyszülők majd átjönnek vigyázni rá, ha ők lesznek betegek, akkor mi fogunk rájuk vigyázni, mert ők már csak a megszokott világukban érzik jól magukat, még akkor is, ha az kicsit, savanyúbb, kicsit sárgább, de mégiscsak. Ezzel szemben megy ez a mismásolás és sértődöttség, hogy mi aztán kemények vagyunk, de mégse.
Itt eleg sok kollega mast reklamoz. Oket fizetik vagy nem tudjak jol vagy minkatjuk rosszul? Neha olyan, mintha a szamok hazudnanak es Magyarorszag jobban teljesit
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)