Pedig nagyon ígéretes! Az Igazgatóság kezdeményezi intézményi szereplők megkeresését legfeljebb 1 milliárd forint összegű tőkebevonással kapcsolatosan. A Társaság vezetése úgy látja, hogy a növekedésének finanszírozására, számos jelentős méretű és mértékű munka elnyeréséhez és lebonyolításához további saját tőkéjét növelő pénzeszközre lehet szüksége. Az elmúlt időben több alkalommal merült fel akvizíciós, üzletszerzés lehetőségének vizsgálata, azonban az Igazgatóság úgy ítéli meg, hogy tőkeemelés nélkül ezeket a lehetőségeket korlátozottan tudja tárgyalás alá vonni
Ha jön befektető én is ezt tudom elképzelni hogy egy tőkealap lesz ,érdekes lenne ha a hidrogénes rész is beindulna ,napok alatt lenne itt felfordulás .
Szerintem jól teljesítetek idáig most sok megrendelést kaphatnának de ehhez sok tőke kell , simán eltudom képzelni ,hogy jön egy nagyobb neres befektető , Garancsi, Szijj , Mészáros , Tiborc
Az Igazgatóság kezdeményezi intézményi szereplők megkeresését legfeljebb 1 milliárd forint összegű
tőkebevonással kapcsolatosan. A Társaság vezetése úgy látja, hogy a növekedésének finanszírozására,
számos jelentős méretű és mértékű munka elnyeréséhez és lebonyolításához további saját tőkéjét növelő
pénzeszközre lehet szüksége. Az elmúlt időben több alkalommal merült fel akvizíciós, üzletszerzés
lehetőségének vizsgálata, azonban az Igazgatóság úgy ítéli meg, hogy tőkeemelés nélkül ezeket a
lehetőségeket korlátozottan tudja tárgyalás alá vonni. Az alaptőkeemelést támogató intézkedésként az
Igazgatóság kezdeményezi, hogy a Társaság tanácsadót vonjon be a tőkeemelés szervezésébe és
lebonyolításába, az intézményi partnerekkel történő kommunikációra, valamint a tőkeemeléssel
kapcsolatos modellek, értékelések kialakítására.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995