Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szörnyű és sajnos ez már viccnek is rossz.... Én már arra is gondoltam kínomban, hogy amit ezek a balfékek elnyernek "nagyértékű közbeszerzést" azt csak nyomott áron tudják megszerezni a liciteken, így profit nem sok keletkezik belőle.... vagy tényleg egy lúzer banda az egész DELTA és ne is keresünk ésszerű válaszokat az árfolyam és a sok nagyértékű közbeszerzés között? Minél többet nyernek annál kevesebbet ér a részvény 🤬 Bár az is lehet pár év múlva majd kiderül, hogy ráfizetésesek voltak ezek a nagy bulik, mivel a kolostormalacunk is kondája így kívánta és ez volt a nemzeti érdek.... 40 vagy 50 fölött helyett 35 karácsonyra.... elég Deltásra sikerült 🤣
Ezek, még saját magukat is! Delta Háború Világjárvány Ez a sorrend! Tulajdonképpen csúcsra van járatva a cég neve! Mit fog érezni a többi prémium kategóriás cég ha egyszer ez a retek is megkapja! Felteszik majd maguknak a kérdést, mi is ilyen szarok lennénk?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.