Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Azért ezt nem vállalnám be semmi pénzért, inkább odaadom a maradék delta részvényemet is 🤣 Túl kicsi a bejárat, így biztos nem találnék be rajta 😅 + + +
Nem gondolkodsz rosszul.Ez egy megtervezett rendszer része.Az,hogy mikor süt ki a napocska ,abszurd nem a vezetéstől függő tényező.Szigorúan,gátlástalanul bennfentes. 3 hónap,3 év?Gusztustalan,gazember módon csorgatják.Nem látványos,sajnos ez nem szokott jót jelenteni.Jelenleg nem tudok észérveket a delta mellett.Maradt a hit.
Jelentkeznék én voltam a panaszos 😁 Rendben igazad van, ma volt egy kicsit nagyobb forgalom, de milyen áron?! Ja és 35 alatt vennének nagyobb mennyiséget.... azért ez egy kicsit vicces ár szvsz. Bár így is idegből és kényszerből adtam el ma is 35,5-nél... 😶 Aki mohó és valamibe nagyon megbízik az néha megszívja, sajnos itt az élő példa és mindenki a saját kárából jobban tanul. Az innen tegnap kimentett tőkém pedig egyből ment át Appba és már ott pihen. Remélem, jó döntés volt, de majd az idő eldönti. 😉
34, 50 fillér hát a vezetoseg nem szégyeli magát?karácsonyi zárobulijukon áljanak ketesével egymásal szenbe gyüjcsék össze a szájukba az összes nedüt aztán egymás pofájába köpködjék a tartalmát majd hejcserés támadás és szárazra kel nyalni egymás pofáját nehogy jövöre eltaláljak a sumko pistiékkel a közgyülésre ot meg is lesznek baszva jól geci banda remélem megrohad a lakat rajtatok 34 forint egy kibaszot zsömlét nem kapok rajta ezek meg it vergödnek hát a kurva anyátokat azt
Valaki néhány napja írta, hogy kiszállna, de nem tud, mert nincs vételi erő, nem lehet nagyobb pakkot eladni. Hát most van vevő, egyelőre mégsem ad el senki.
531 ezer darab áll 34,5-ön a vételi oldalon. Lehet ez egy jelzés, hogy a spekik tervezik elindítani az árfolyamot felfelé. Ezt egyébként az RSI is támogatná, mert erősen túladott a részvény, 30 körül van pillanatnyilag.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.