Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Egy 5. Éve eső részvénybe nehéz komolyabbat nyerni, az nem az h valaki vesz 35ön ezer darabot aztán remegő kézzel eladja 36,5en....miközben a többség azért vett mobdjuk 5 éve h majd megy egy jelentősebbet, mint anno 4ig pl. Nem így lett, ez az ami már biztos.
Az következik ebből, hogy lehet nyerni és veszíteni....
Törölt felhasználó2024. 01. 05. 19:04
Inkább az az érdekes h egyedül ebbe a papírba nem lett semmi abból, ami több papírba, opus, app, 4ig stb valahogy, ha nem is úgy, de mégis valahogy megvalosult, itt is megvolt a pletyka, a rebesgetés, a szobadi félék, stb csak az emelkedés maradt el... Pont itt, még cigbe is megvolt. Most majd azt írjátok, hogy majd most. De bármi is történjék ezzel a papírral a jövőben össze se lehet majd hasonlitani azzal mikor volt pletyka és aztán ha kerülő úton lett is emelkedés viszonylag rövid időn belül, itt 5. éve megy a semmi, a hitegetés mások és önmagunk által, a cég oltari geciségeit most nem említtem. Nem a nickek érdekessek hanem ez, hogy mondhatott itt bárki bármit, minden volt itt csak emelkedés nem, helyette folyamatos esés. Na most őszintén, aki régebbi tőzsdés és őszintén vegig gondolja amit leírtam mi kovetkezik neki ebből?
Komolyan mintha valami kisiskolás fórumot olvasnék. A Boldizsár van a Gamer1736 nick mögött. Nem is, mert a Lacika az. Hehe, nem talált, mert az övé a Bigboy02 és a RavenWarrior. Elképesztő a színvonal ...
Különben épp unatkoztam és néhány év után beírtam abba a topicba amely arról a részvényről szól amely részvény elődeit is vettem...kb. ennyi a lényeg...a részemről.
Nem mind1 ki kinek a klónja?...azért jó volt olvasni a neveket...én én vagyok azt tudom...és az is maradok...és nekem mint mindig minden mind1 csak az árfolyam nem... na léptem! Szép hétvégét mindenkinek...már nem haragszom...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.