Szerintem kisebb megállóval 15 Eur ig elmegy minden gond nélkül...(ha csak a kis Dzsoni nem lép újra akcióba..) mert ugye ezzel a lehetőséggel is számolni kell. Aztán ha felé bír menni onnan még egy szép ralli is lehet 18 környékéig.
Igen. De a DAX is megy es viszi magaval DB-t is. Kesznek latszik az a-b-c korrekcio.
link
Az is segit, hogy a hosszutavu DAX havi charton, meg bull van. DAX-nak meg egy ujabb top kellene, valahogy igy:
link
Amig DAX 12.951 -ig eler, addig batran menni kell DB-vel. Utana mar figyelni muszaj, szorosabb stoploss-al. De elvileg DAX kepes lehet valami ED formara, azt erdemes lesz 12.951 utan figyelni. Reszemrol ugy latszik, szept. elejen a DB, es aug.30-an a DAX, befejezte a (iv) hullamos korrekciot es mindketto elindult fel egy ujabb, DAX egy (v of 5) impulzusban. Nalam tegnaptol DB long, es meg veszek egy ujabb taktikai poziciot.
Azért én még óvatos lennék a DB-vel. Nincs a fordulásban nagy forgalom, inkább shortzárásoknak tűnnek és kisbefektetők vásárlásainak. Fontos, hogyan zár ma, hiszen réssel indult, ha ezt visszatölti, az elég csúnyán mutatna a charton.
kedves minuszoló! lehet neked is inkább egy két papírt kellet volna venned egy hete, mint ahogy én tettem.... :-))) e helyett meg nyomkodod a lefele nyilat... hát további jó nyomkodást :-))
néztem a chartját DB nek... ebből a sávból amiben most megallt naposon, lehet üt egyet lefele de aztán szerintem fordul egyet erőből. vagy már innen...
Valahogy én is így érzem, bár sokat ment az idén. Talán csak korrigál. Szombaton ünnep van Észak-Koreában. Nehogy lövöldözéssel ünnepeljenek. Hétfőn meg majd hisztizik a két bank.
DB lehetőségek